A Dreamhack Solo Fortnite versenyén két csaló nekiállt

A Dreamhack Solo Fortnite versenyén két csaló nekiállt "Duozni"

A selejtező második heatjében két játékos egy kis teamelésre adta a fejét.

Harmadik napjára virradt a Dreamhack 2019-es Fortnite versenye Jönköpingben, ahol a tét 250 ezer dollár. Az első két napon komoly magyar sikereknek örülhettünk, hiszen mind a négy magyar játékos továbbjutott a heatekből, Sweet pedig az elődöntőt követően a mai döntőbe is kvalifikálta magát.

Volt azonban egy picivel kevésbé fényes része is az első napnak, a heat kettő mérkőzései során két srác, Shadoxxx és Stele98 szinte félreérthetetlen szituációban dolgoztak össze egy játékos kiiktatásán. A pillanatot Benjyfishy osztotta meg Twitterén. 

Jól látható, hogy a két ügyeskedő egymással szemben megáll a két kerítésfal mögött, és megvárják, hogy Khuna leugorjon a háztetőről, majd két irányból tüzet nyissanak rá.

Hiába volt a helyzet teljesen egyértelmű, a szervezők nem igazán foglalkoztak vele, annyit mondtak csupán, hogy kivizsgálják az ügyet. A két jó madár a heat 2-ben a 220., illetve a 226. helyen végzett, így nem sikerült bejutniuk az elődöntőbe, a harmadik heatben pedig már nem is indultak.

A döntő egyébként már javában zajlik az első mérkőzéssel, a WarLegendnet csatornáján kommentálással nézhető.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!