EpikWhale egy Camaroval gurulgat a Fortnite vb óta - Sztorik a battle bus-ból

EpikWhale egy Camaroval gurulgat a Fortnite vb óta - Sztorik a battle bus-ból

Az Epic Games elkészítette kisfilmjeit a Fortnite vb második és harmadik helyezett játékosaival is.

Néhány nappal ezelőtt írtunk arról, hogy az Epic Games egy közel 30 perces kisfilmben mutatja a Fortnite világbajnok, Bugha sztoriját. Megszólal benne a családja is, így az egészet egy igen erős érzelembombaként élheti át a kedves néző.

Azóta megjelentek a rövidfilmjei a világbajnokság ezüst és bronzérmesének is, Psalm valamint Epikwhale szintén 1,8 és 1,2 millió dollárt nyertek. Nézzük is meg az ő történetüket:

Psalm

A mezőny egyik legidősebb játékosa a maga 24 évével Dél-Kaliforniában született. Psalm már a szüleitől külön él, ám nem ment sokkal messzebb, 15 perc sétára lakik tőlük. Az ő videójában is megismerhetjük a családi hátterét, szülei elmesélik, hogy miként élték meg fiúk sikerét. Ők sajnos nem tudtak ott lenni a döntő pillanatában, édesapja viszont pont vezetett, amikor megtudta, hogy Psalm második lett, ám ettől függetlenül is két kezével az égben éljenzett. A CLG játékosa mesél arról is, hogy habár a szülei nagyon támogatóak, az édesanyja a mai napig bízik abban, hogy a fiából orvos lesz. Továbbá kitér arra is, hogy volt az e-sport karrierjében egy elég komoly megbánással töltött időszak, korábban ugyanis Dota 2-t játszott profi szinten, ekkor viszont még nem látott az e-sportban akkora potenciált, jobbnak érezte, ha tanul. Ugyanebben az évben a korábbi csapattársai megnyerték a világbajnokságot... (A videóban nem fejtik ki részletesen, de a sztori nagyjából 6-7 éves, a NoTidehunter csapatról van szó, és s4 illetve AdmiralBulldog nyertek Internationalt egy másik csapata égisze alatt. - a szerk.) A Fortnite-tal 2018 áprilisában ismerkedett meg, azóta pedig hetente legalább 50-60 órát gyakorol.

EpikWhale

A 17 éves EpikWhale szintén Kaliforniában él, és másfél évvel ezelőtt még egyáltalán nem Fortnite-ozott. Egy átlagos kamasz hétköznapjait élte, játszott a barátaival, suliba járt, a kompetitív lét addig meg sem fordult a fejében. A videóban ezután a World Cup részleteit taglalják, hogy az első mérkőzés után a 20. hely magasságában állt, majd felküzdötte magát a 6.-ra, ezután ismét visszasüllyedt kicsit, majd végül a bronzérmet érő helyen állt meg. EpikWhale a világbajnokság után visszament az iskolába, hogy folytassa tanulmányait, megszerezte a jogosítványát és vett egy saját kocsit, egy ropogós Chevrolet Camarot. Na meg persze csinosított kicsit az otthoni setupján is, vett egy új széket, egy új gépet, egy új monitor állványt és egy új egeret, így még inkább a versenyekre és a streamelésre koncentrálhat. Szülei azt mondták, hogy nem lepődtek meg azon, hogy fiúk véghez vitte mindezt, és ez egy olyan változás, amitől nem is lehetnének boldogabbak.

Az Epic egyébként egy közös ebédet is összehozott a Solo dobogós helyezettjeivel, akik így élőben is kitárgyalhatták a döntő eseményeit. A felvétel érdekessége, hogy még a Chapter 2 megjelenése előtt forgatták, így a srácok is csak találgatták, hogy mi várhat rájuk.

A Solo rész legjobbjainak történetét tehát alaposan kivesézte az Epic, reméljük, hogy a Duo mód legjobbjaival is készülnek majd ilyen filmek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!