"Én hiszem, hogy a túlvilágon is van World of Tanks" - Fergeteges videó Radics Petitől

A World of Tanks promóciós gépezete továbbra is gőzerővel dübörög a YouTube videómegosztó portálon.

A World of Tanks marketing részlege több, mint komolyan veszi a játék minél szélesebb körben történő ismertetését, így ezúttal sem voltak restek megkeresni a legnagyobb nézettségű videósokat a közös együttműködés reményében. Azok számára, akik figyelemmel követik a YouTube videómegosztó portáljának eseményeit talán nem meglepő, de Radics Peti ismételten előrukkolt egy kifejezetten humoros, ugyanakkor erősen társadalmi réteg kritikus alkotással.

A World of Tanks idén decemberben megannyi érdekességgel kecsegtet, így többek között a legelhivatottabbak az M54 Renegade tier VIII-as amerikai prémium nehéz harckocsiért küzdhettek meg a virtuális csatatereken, de ott van még az M56 Scorpion kihívás is, a 2020-as adventi naptár, sőt már a havi események listáját is belebegtették a szervezők.

Regisztrálj World of Tanks fiókot

Ha még nem kezdted el a játékot, vagy csak szívesen létrehoztál egy új felhasználói profil, akkor az alábbi linken keresztül regisztrálhatsz a játékba, és ha a bónuszkódnál beírod, hogy TANKTASTIC, akkor 7 nap prémiummal, 500 arannyal és egy T-127-tel kezdheted meg pályafutásod.

Neked hogy tetszett Radics Peti legújabb World of Tanks videója?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.