Helyzetjelentés az 16.0-s frissítésről - Zavaró bugok nehezítik a játékot

Az 16.0-s frissítéssel fellépő bugokat a Blizzard ígéretei szerint mielőbb javítja.

A napokban érkező 16.0-s frissítés ugyan megannyi újdonságot hozott, sőt még az Evolve/Devolve mechanikát is alaposan megbuherálta, csakhogy nem minden ment zökkenőmentesen. Helyzetjelentésünk az ismert hibákra koncentrál, amik közül idáig csak a Whizbang és a Battlegrounds bugot javították. Előbbi egy darabig csak Zoo Warlock paklit kínált fel a játékosoknak, utóbbi esetben pedig Rafaam hősképessége addig nem engedte a goldenre fejlesztést, amíg a játékos nem vásárolt valamit.

Az egyik meglévő bug Sathrovarr-t érinti, ami gyakorlatilag játszhatatlanná vált, csakhogy ez koránt sem volt szándékos. A fejlesztők tudják, mi okozta a problémát, és a kiegészítő jövőhét keddi startjával korrigálják is.

Többen azt gyanítják, hogy egyszerűen csak arról van szó, hogy a frissítéssel bekerülő Descent of Dragons lapokat elérhetetlenné tették, és elfelejtették, hogy Sathrovarr már korábban is játszható volt. Ti mit gondoltok erről a teóriáról?

Egyes lapoknál hibaüzenet lép fel, ha a játékos be akarja törni valamelyiket. Ez egy olyan hiba, aminek pontosan tudják az okát, és mielőbb javítják is. Végül, de nem utolsó sorban sokan panaszkodtak arra, hogy egyes lapok nem működnek megfelelően vagy épp eltűntek a gyűjteményből, de mint erre korábban is felhívták figyelmünket a fejlesztők, a "Treasures from the Tomb" lapokat csak átmenetileg kaptuk meg Standardra, így az esemény végeztével el is tűntek a gyűjteményünkből.

A hiányzó lapok egyike ugyebár lehet akár maga Sathrovarr is, de őt jövőhét keddtől újra használhatjuk. Ha mégis hiányoznának olyan lapok, amik az esemény kezdete előtt még megvoltak, de mára eltűntek a gyűjteményetekből, azt jelezzétek a Blizzardnak, hogy utána tudjanak nézni a problémás daraboknak.

A tapasztalt hibákat ebben a Reddit bejegyzésben tudjátok a fejlesztőknek jelezni, amit a Blizzard Community Managere, Kauza is figyelemmel követ.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!