Elképesztően jót tett a Fortnite közösségnek a fénykardok megjelenése

Elképesztően jót tett a Fortnite közösségnek a fénykardok megjelenése

Végestelen mennyiségű videót látni arról, hogy a játékosok kölcsönös tiszteletet adva egymásnak fénykardpárbajba kezdenek.

Az elmúlt hétvégén az Epic Games a Disney-vel közösen ismét játéktörténelmet írt, egy igen látványos in-game event során a Millenium Falcon összecsapott néhány Tie vadásszal, majd leszállt a Fortnite pályáján. Ha lemaradtál róla, az alábbi cikkünkben bepótolhatod a történéseket:

Az esemény után rögtön érkezett néhány Star Wars exkluzív küldetés is, valamint Mythic szintű fegyverként bekerült a játékba a rohamosztagosok sugárvetője és a Jedi, illetve Sith lovagok fénykardjai is. Cikkünk főleg az utóbbihoz kapcsolódik, a játékosok tucatszámra osztják meg pozitív tapasztalataikat, amikor is ellenfelük elfogadta a fénykardpárbaj kihívást.

Ezeknek a menete mindig ugyanaz, a kezdeményező játékos a másik számára jól látható módon kidobja az összes fegyverét, csak a fénykardot hagyja meg. A játék Reddit oldala az esemény óta telis-tele van hasonló videókkal, amik mind-mind azt bizonyítják, hogy a játékosok totálisan élvezik ezt a lehetőséget, Twitter is rengeteg olyan visszajelzést találni, hogy a fénykardok zseniálisak, az egyik legszórakoztatóbb kiegészítőt sikerült betennie az Epic-nek.

Első delikvensünknek az ellenfele a highgroundot is feladta, hogy megmérkőzhessenek.

He gave up the highground. Bless you honorable Jedi from r/FortNiteBR

Egy másik játékos pedig kifejezetten azzal operál, hogy arénát épít a küzdeni vágyóknak, még kardot is ad nekik.

If you guys see this made-arena; jump in. I’ll give you a lightsaber like I did with this gentleman from r/FortNiteBR

Persze mémek formájában az ellenoldal is felszólal, kétségtelen, hogy fénykard nélkül lenni nem túl tanácsos ezekben az időkben.

My current gameplay when I have a blaster against a lightsaber. from r/FortNiteBR

Végül pedig még egy érdekesség, a sugárvető lövedékén is lehet utazni, bár ez egy teljesen más kategória, mint a rocket ride, egyrészt sokkal gyorsabban és messzebbre visz, másrészt pedig ez egy bug, amit hamarosan javít az Epic, kommentben Epic EmptyTux meg is köszönte a hibabejelentést.

Riding a Stormtrooper Blaster bullet from r/FortNiteBR

Nektek milyen tapasztalataitok vannak a fénykarddal?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép

Kövess Minket!