Debütál a Waffenträger auf. E 100 (P) arany verzió az APAC szerveren

A kínaiak már megkapták, felmerül tehát a kérdés, hogy a feketepiacon vajon mi is hozzájuthatunk?

Egyáltalán nem kell meglepődni azon, hogy a kínai szerveren megjelent a hírhedt Waffenträger auf E 100 (P) arany verziója. A World of Tanks piaca kicsit másképp működik az APAC szerveren, hiszen annak idején náluk jelent meg először a Type 59 arany verziója, sőt annak idején még a túl erősnek ítélt Waffenträger auf E 100 (P)-t is kiadták náluk.

Elérkezett az ideje az egység arany verziójának is, aminek egyelőre elképzelni sem tudjuk a játékbeli értékét, és azt is csak találgatni tudjuk, hogy vajon egy efféle harckocsi megjelenhet-e az európai szerveren, hiszen a legutóbbi feketepiaci esemény alatt az arany Type 59 is eladásra került, -igaz, csupán 1.000 példányban.

Waffenträger auf E 100 eredetileg egy kifejleszthető tier X-es német páncélvadász volt, a Jagdtiger precíz lövegével felszerelve, hatos tárral ellátva, tehát egy tárból 3.300 sebzés kiosztására volt képes. A későbbiekben a célzási paramétereit nerfelték, ahogy a tárkapacitásból is lecsíptek, de még az ötös tárú verzió is túl kiegyensúlyozatlannak tűnt, így végül eltávolították a játékból.

A kínai szerveren két éve jelenlévő Waffenträger auf E 100 (P) egy egyedi harckocsi, aminek játékbeli ára 30.000 arany a World of Tanks wikipédia információi alapján, így azt saccoljuk, hogy amennyiben a veterán jutalmakkal beharangozott feketepiacon nálunk is felbukkan, úgy a vételára minimum ennek duplája, azaz 60.000 arany lesz.

Természetesen ennek a teóriának semmilyen valóságalapja nincs. A Wargaming nem erősítette meg, de még csak nem is célzott hasonlóra.

Akárhogy is alakuljon, kíváncsiak vagyunk arra, hogy nektek mi lenne az a maximális összeg, amit kiadnátok érte, ha minden várakozás ellenére mégis megvásárolhatóvá tennék nálunk is?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.