Hirdetés

Új tank a szuperteszten - Bemutatjuk az UDES 03 Alt 03 svéd harckocsit!

Új tier IX-es közepes harckocsi a szuperteszt szerveren, bemutatjuk az UDES 03 Alt 03 svéd járművet.

Hirdetés

A Wargaming mostanában a tier VIII-as prémium tankok gyártásáról átnyergelt a tier IX egyedi tankok létrehozására, amikből az elmúlt időszakban többet is kiadtak, elég csak a Projet 4-1-re, az Object 252-re vagy az Object 777-re gondolni. Persze ott van még a Kampfpanzer 50 t, amiről tudjuk, hogy a Rangsorolt csaták harmadik szezonjának jutalom járműve lesz.

A legújabb egység egy hidropneumatikus felfüggesztéssel ellátott egyedi tier IX-es svéd közepes harckocsi, ami az UDES 03 Alt 03 névre hallgat, és egyelőre túl sok pozitívumot nem lehet említeni vele kapcsolatban. Alapjaiban a tier VIII-as kifejleszthető egységet idézi, de épp ezért nem lesz egy szinten az UDES 16-tal, így ebben a formájában nem számít versenyképesnek.

Tulajdonképpen semmivel sem több vagy jobb arányaiban, mint a tier VIII-as UDES 14 Alt 5, sőt valójában rosszabb annál, hiszen ezek a paraméterek tier IX-ben igencsak kevésnek érződnek majd.

A Wargaming egyelőre nem adott bővebb tájékoztatást az egységről, így egyelőre csak annyit mondhatunk, hogy kíváncsian várjuk milyen jutalom harckocsi lesz végül az UDES 03 Alt 03-ból.

Egyetértetek a cikkben leírtakkal, vagy ti láttok fantáziát ebben a közepes tankban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Nusz3r 2 hónapja
    Amennyiben meg lehet nyerni,úgy megpróbálom megszerezni!Viszont,ha meglehet venni akkor azonnal megveszem!
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?