Minden információ a Legends of Runeterra nyílt bétájáról

Minden információ a Legends of Runeterra nyílt bétájáról

Már nem kell sokat várnunk, hogy open betaban pörgethessük a Legends of Runeterra lapjait.

Rengeteg érdekességet osztott meg a Riot Games csapata az elmúlt napokban, legyen szó a League of Legends 2020-as évéről, az új rangsorolt szezonról és a Legends of Runeterra nyílt bétájáról. Utóbbival kapcsolatban összegyűjtöttünk minden részletet, ami segíthet kiigazodni a következő hetekben!

Mikor indul a LoR open beta?

Hivatalosan 2020. január 24-én 20:00-tól nyílnak meg a kapuk a nagyközönség számára, de akik előregisztráltak a játékra, azok már 2020. január 23-án 20:00-tól beléphetnek a Legends of Runeterrába. Kizárólag azok kapják meg a korábbi hozzáférést, akik PC-ről regisztráltak a PlayRuneterra oldalán.

Milyen jutalom vár azokra, akik játszanak a nyílt bétában?

Minden játékos, aki belép az open beta alatt a Legends of Runeterrába, ajándékba megkapja a Moonstuck Poro Guardiant. A különleges porot csak a teljes verzió kiadása után kapjuk meg véglegesen, de azoknak sem kell búslakodnia, akik nem vesznek részt a nyílt bétában, ugyanis a teljes verzió megjelenése után még hét napon keresztül megszerezhető lesz.

Fiók reset és rangsorolt meccsek

Ez lesz az utolsó alkalom, hogy visszaállítják az accountokat. A nyílt béta első percétől minden megszerzett tartalom véglegesen megmarad a felhasználói fiókon. A rangsorolt meccsekre sem kell várni tovább, ugyanis bekerül a játékba ez a mód, amiben érdemes minél több meccset vívni, mivel nem lesz de-rank az open beta során.

Új Guardianok és asztalok

Nem hiányozhatnak a különböző kozmetikai elemek sem, amik ismerősek lehetnek a Teamfight Tacticsből. Az asztal kinézetét és a kis Guardianunkat lehet majd cserélgetni, amikre valódi pénzt is költhetünk a játékon belüli boltban. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mennyivel jobb egy olyan tábla mellett játszani, ami egyedi zenével dobja fel a meccseket.

Baráti kihívások és játékon belüli chat

Nem hiányozhat a friend challenge funkciója, ami minden online kártyajáték alapja. A játékon belüli beszélgetés lehetőségére eddig várni kellett, de a barátkozás ezentúl nem ütközhet akadályokba.

Az ígéretek szerint még idén megjelenhet a Legends of Runeterra teljes verziója, ami új frakciókkal, lapokkal és más izgalmas újdonságokkal igyekszik megnyerni magának a gyűjtögetős kártyajátékok rajongóit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!