2019 legjobb CS:GO játékosai - Brehze (8.)

2019 legjobb CS:GO játékosai - Brehze (8.)

Tavaly is kiemelkedően játszott Brehze, az év 8. legjobbja lett.

Ritka, hogy észak-amerikai játékos ennyire előkelő helyet csíp meg magának a HLTV top 20-as listáján, de Brehzenek most sikerült. Ethan és CeRq után egy újabb Evil Geniuses játékos lőtte be magát a legjobbak közé, ráadásul a 8. helyre.

Elsőre úgy tűnhet, hogy Vincent 'Brehze' Cayonte a semmiből csöppent a profik közé, pedig koránt sem erről van szó. Már 16-17 éves korában is sokat hallhattunk róla, akkor még alacsonyabb rangú csapatokban osztotta a fejeseket, de már ekkor is érdemes figyelni rá. Sokak szerint a jövő egyik nagy NA játékosa lehet,  és ha még nem is ért el eddig a címig, mindenképpen jó úton halad.
2016 decemberében csatlakozott z akkori NRG csapatához, ahol aztán megmutathatta, hogy mire is képes. Brehze így is tett, nem csak ő, de csapata és az NA CS is folyamatosan fejlődött. Ma már két észak-amerikai csapat is a legjobb öt között van és a HLTV top 20-as listáját sem az európai játékosok uralják.
Az igazi áttörést 2018 jelentette Brehzenek, habár akkor nem jutott be a legjobb 20 játékos közé, az NRG-val számos szép eredményt tudtak elérni. Második helyen zártak például a StarSeries & i-League 5. szezonjában, míg az IEM Sanghaj és a cs_summit 3 versenyeket meg is nyerték.

2019-ben pedig ott folytatták ahol abba hagyták, sőt, képesek voltak fejlődni is. Sorozatban zártak a dobogókon, a berlini Majorön is a legjobb négy között tudtak végezni. A tavalyi év legjobb eredménye számukra egyértelműen az ESL One: New Yorkon aratott győzelmük. Brehze MVP játékosként zárta a versenyt és bár azóta kicsit visszaesett az időközben új zászló alatt játszó csapat, még ma is a világ legjobbjai között vannak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!