Odavertük az LDLC-t! Legjobb 8 között a Budapest Five

Odavertük az LDLC-t! Legjobb 8 között a Budapest Five

A legjobb négy közé jutáshoz viszont a Nemiga csapatát kell megverniük!

A legjobb nyolcban folytatja a Budapest Five a Winners League harmadik évadát miután 2-1-es arányban verték az LDCL csapatát a rájátszásban. A francia csapat hivatalosan Avengers néven szerepelt a 15 ezer dollár összdíjazású ligában, ám korábban megírtuk, hogy SIXER maradt egyedül a régi LDLC felállásból, és az őt kiegészítő négy játékossal vághatnak neki az új évnek.

A Budapest Five következő ellenfele a HLTV ranglistáján 60. helyet elfoglaló, fehérorosz többségű Nemiga lesz, de egyelőre a hivatalos oldalon sincs megjelölve, hogy mikor játszanak majd egymással.

UPDATE: a Nemiga ellen Gabesson elmondása szerint feltehetően január 18-án fog játszani a Budapest Five!

A Winners League előző évadában még a csoportból sem sikerült kijutnia a koloréknak, ehhez képest most harmadik helyen zárták a "C" csoportot és rögtön a rájátszásban is egy erősebbnek látszó ellenfelet vertek meg. A magyar többségű csapat ezzel már biztosan nyert 500 dollárt. Ha tovább menetelnek a legjobb négybe akkor az 1500, ha még tovább akkor a második hely 2000, a fődíj pedig 7000 dollárt ér (~ 2 millió forintot).

A magyar szurkolóknak két név lehet igazán érdekes az Avengers-ből. Először is SIXER, aki korábban az EnVy Us AWP játékosa lett, miután kennyS a G2-ba igazolt. A másik név pedig hAdji, az EnVyUs Academy legnagyobb tehetsége, akinek szabad szájúságát kolor és fleav jól ismeri, amikor 3 éve kiejtették a Gfinity Elit Series elődöntőjében.

A Winners League küzdelme Dust 2-vel indult, ahol elképesztő T oldalt zártak gabessonék (13-2), így már csak 3 gyors kört kellett felporszívózniuk a győzelemhez (16-2). A revans nem maradt el a franciáktól, Inferno-n nem volt kegyelem (16-6), de végül a harmadik pályán, Train-en viszonylag egyértelműen zárult a mérkőzés a Budapest Five számára (16-9). Habár a második pályát nem sikerült elhozni, azért gabesson megörvendeztetett minket egy négyes killes akcióval. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!