Leáldozott Guardian csillaga? Kikerülhet a Na'Vi-ból a szlovák-magyar játékos

Leáldozott Guardian csillaga? Kikerülhet a Na'Vi-ból a szlovák-magyar játékos

Az új évben már nem gyakoroltak Guardian-nel a csapat, illetve s1mple újra AWP-zik.

Tavaly szeptemberben tért vissza Ladislav "Guardian" Kovács ahhoz a csapathoz, ahol ő maga is legendává vált, vagyis a Natus Vincere-hez. Korábban közel 4 évet húzott le a szervezetnél 2013 és 2017 között, míg az elmúlt 2 évet a FaZe Clan kötelékében töltötte. Egy francia forrás szerint az új évben már Guardian nélkül gyakorol a Na'Vi, illetve s1mple újra AWP-zik. A forrásból az is kiderül, hogy a Na'Vi Junior 19 éves játékosa, Rodian "fear" Smyk az új kiszemelt.

Elnézve az elmúlt 3 hónap statisztikáit nagyon úgy tűnik, hogy leáldozóban van Guardian csillaga. Korábban az e-sport szféra egyik legnagyobb véleményvezére és szakértője, Duncan "Thorin" Shields is kifejtette véleményét. Szerinte a Na'Vi-nak el kéne távolítani Guardiant, mert gyenge és nem illik a csapathoz, ugyanakkor Boombl4-t is kritizálta. Szerinte leginkább egy jobb irányítóra lenne szüksége a csapatnak, aki jobban kihasználja s1mple-ben és electronic-ban rejlő lehetőségeket. Andrey "Jerry" Mekhryakov-ot nevezte meg a ForZe irányítóját, aki alkalmas lehet erre a feladatra.

Habár hivatalos bejelentés sem a Na'Vi, sem Guardian részéről nem érkezett, azért mind érezzük, hogy ennek bizony komoly valóság alapja van. Már csak az a kérdés, hogy Guardian tervez-e még profi Counter-Strike karriert, vagy végleg itt a vége számára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: hltv.org

Kövess Minket!