Hirdetés

2020 legjobban várt játékai: eseménydús évünk lesz

Garantáltan jól fogunk szórakozni az idei évben is.

Hirdetés

Jó játékokból nem volt hiány 2019-ben, de a 2020-as felhozatal még ütősebbnek ígérkezik. Több legendás fejlesztőcsapat is visszatér ebben az évben és nem titkolt céljuk, hogy odaszegezzenek hosszú órákra a képernyők elé. A Resident Evil 2 Remake, a Days Gone és a Sekiro: Shadow Die Twice lassan a feledés homályába merülhet, ugyanis már az első negyedévben olyan címek érkeznek, mint a Doom Eternal, az Ori and the Will of the Wisps és a Final Fantasy VII Remake. Top 5-ös listánkra az előbbi játékok ugyan nem fértek fel, de mindenképp érdemes figyelni rájuk!

HALO Infinite (PC, Xbox Series X, Xbox One)

Master Chief főszereplésével visszatér a HALO sorozat, amelynek hatodik része az új generációs Xbox konzolokkal együtt érkezik a polcokra. A videók alapján mindent igyekeznek majd kipréselni az új konzolból, de azoknak sem kell keseregniük, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy a megjelenéskor lecsapjanak az új generációs platformra. PC-n és Xbox One-on is pörgethetjük majd az akció FPS-t, amiben sokkal nagyobb szerephez jut Chief, mint a Halo 5: Guardiansban.

Várható megjelenés: 2020 december

Ghost of Tsushima

A középkori Japánban kegyetlen háborúk dúlnak, de Jin Sakai irányításával kivívhatjuk hazánk függetlenség a mongol invázió szorításában. A harmadik nézetből irányított szamurájunkkal különleges harcmodort sajátíthatunk el, a Szellem útját. Az utóbbi években már többször előkerült a japán kultúra, de Ghost of Tsushima képes újítani, mivel a Tsushima szigeteken zajló csatákból elhagyja a fantasy elemeket. Nem kell hatalmas szörnyek gyenge pontjait megkeresnünk a kihívást jelentő bossfightok során, "csak" a mongol armadákat kell felkoncolnunk a nyílt világú akció-kalandjátékban, akár frontális támadásokkal, akár lesből támadva.

Várható megjelenés: 2020 Q2/Q3

Cyberpunk 2077

A lengyel CD Projekt Red fejlesztőcsapata beírta magát a videojátékok történelmébe, amikor összedobták a Witcher sorozatot. Ezúttal nem Geralt kalandjait folytatjuk, hanem egy teljesen új világba kalauzolnak el minket a készítők. A Cyberpunk 2077-ben Night Cityt fedezhetjük fel, ahol dúl az erőszak, korruptak a zsaruk és jó pénzért szívesen eltennének minket láb alól. Johnny Silverhand, azaz Keanu Reeves lesz a segítőtársunk az események felgöngyölítésében és a túlélésben. Rengeteg döntés elé állít minket a CD Projekt Red, de pont emiatt lesz érdemes akár többször is végigjátszani a játékot. Erős történet, fantasztikus látvány, Keanu Reeves, mi kell még? Általában nem szoktuk támogatni az előrendelést, de ha egyetlen játék esetében kivételt teszünk, az a Cyberpunk 2077.

Várható megjelenés: 2020. szeptember 17.

Még több játékért kattintsatok a következő oldalra!

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • ttaamm 1 hónapja
    ...esetleg STALKER2!
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?