Beindult a közösségi alkotás, Fortnite skint készített Tfue-nak egy rajongó

Beindult a közösségi alkotás, Fortnite skint készített Tfue-nak egy rajongó

Az Epic Games Icon Series sorozata elindította a láncreakciót.

Néhány nappal ezelőtt az Epic Games ismét tett arról, hogy a Fortnite újra közbeszéd része legyen, ugyanis ledobták az atomot és bemutatták Ninja saját dedikált Fortnite skinjét.

A hír természetesen pillanatok alatt körbejárta az internetet, egy Ninja skint ugyanis már régóta akart a közösség is és persze Ninja is. Nem sokkal később aztán jött a folytatás, az Emote Royale keretén belül Jordan Fisher és a Pokimane is kapnak saját Fortnite emote-okat. Ez pedig még nem a vége, ugyanis az Icon Series által további streamer kiegészítőket ígért az Epic Games.

A közösség alkotásra szomjazó részének több se kellett, van aki azonnal nekiállt más streamerek skinjeinek. D3NNI egy látványos Tfue kinézettel rukkolt elő.

A FaZe Clan egykori tagja igazi fejtörést okozhatna az Epic Games-nek, ha terveznének neki skint, hiszen Tfue és Jonesy már önmagukban olyanok, mint két tojás, ezenfelül pedig Tfue-nak nincsenek annyira látványos ismertetőjegyei, mint Ninjának; nem kék a haja és nincs fejkötője sem.

Persze ettől függetlenül ki lehetne neki találni valami különlegeset, és még simán benne van a pakliban, hogy az Epic meg is teszi, elvégre Ninja mögött talán a második legismertebb Fortnite streamer ő. 

D3NNI alkotása látványos, és mivel Tfue-nak nincs saját logója, így akár még elképzelhető is, hogy ráírná az Epic a nevét valamelyik ruhadarabjára.

Pokimane emote-ja egyébként már elérhető a shopban, 500 V-buckért zsebelheti be, aki szeretné.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!