Hirdetés

A v11.40-es frissítés már tartalmazta az idei holdújévi Fortnite skineket is

Az Epic Games előre felkészült az egyik legnagyobb kínai ünnepre.

Hirdetés

Múlt héten befutott a Fortnite v11.40-es frissítése, amely túlnyomó többségben inkább csak új skineket tartalmazott, az egyetlen szóra érdemes in-game változtatás a Heavy AR visszatérése volt egy új formában. A legnagyobb fejesek kiosztására alkalmas AR-t többé nem a földön, vagy ládákban találhatjuk meg, hanem más AR-ekből kell összebarkácsolnunk az erre szolgáló asztaloknál.

No de, visszatérve a skinekre igen vegyes felhozatalt láthattunk, az egyik legérdekesebb sorozat, a 800 V-buckos karakterek már bent is voltak a shopban.

Ezenkívül felbukkant Driftnek egy újabb távoli rokona és néhány másik távol-keleti stílust idéző karakter is. Mint kiderült, ezek a kinézetek valóban a most szombaton esedékes kínai holdújév alkalmából érkeztek, mutatjuk, hogy kikről is van szó:

Egyes információk szerint a hónapokkal ezelőtt leakelt Shifu skin is ide tartozhat.

Van azonban sajnos egy szomorú hír, könnyen elképzelhető, hogy a fenti skinek közül néhány darab Kína exkluzív, ami azt jelenti, hogy csak abban a régióban válik megvásárolhatóvá. Hivatalos információ egyelőre nincsen, feltehetően az ünnepi időszak beköszöntével, és a skinek debütálásával kerül majd csak tiszta víz a pohárba.

2018-ban rendesen megünnepelte az Epic ezt a jeles alkalmat, akkor került be a régi pályára Lucky Landing, illetve szerte a térképen magányosan árválkodó őrtornyokat is találhattunk némi loottal. A Save the World játékmód is komoly frissítést kapott ekkor, reméljük, hogy a skineken kívül valami mással is előáll az Epic Games.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
2 db hozzászólás
 • Davee 7 hónapja
  Jön a frissítés, de olvastam hogy a season váltás megint csúszik? Feb. 6.-ról ha minden igaz 20.-ra :/
  0 0 Válasz
  • Heldeus 7 hónapja Davee
   Így van. :/ Parádés lépés az Epic-től ismét.
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés