2019 LEGJOBB CS:GO JÁTÉKOSAI - Brollan (19.)

2019 LEGJOBB CS:GO JÁTÉKOSAI - Brollan (19.)

2019 egyik nagy felfedezése Brollan, a Fnatic mindösszesen 17 éves sztárja.

2019-ben a 19. legjobb CS:GO játékos a Fnatic mindösszesen 17 éves fiatal sztárja, Ludvig "Brollan" Brolin lett. Nagy szükség volt már a svéd csapatnak arra, hogy fiatalítson és nem is választhattak volna jobban. A tavalyi év arról szólt a Fnatic számára, hogy újra felépítsék magukat és valódi fenyegetést jelentsenek a legjobbak számára.

Ez elég jól sikerült, ugyanis 5 premier versenyen tudtak döntőzni, amiből szerencsétlenségükre csupán egyet tudtak megnyerni, de a konzisztens egyéni és csapatteljesítményüknek köszönhetően az utolsó negyedévben végig ott voltak a TOP3-ban a HLTV ranglistáján.

Beszéljünk Brollan esetében is a legkiemelkedőbb statisztikájáról az Impact-ről, ami tulajdonképpen egy összefoglaló statisztika. Szó szerinti fordításban azt jelenti, hogy hatás, vagyis minden cselekedete (clutch, nyitó frag, válasz frag, multikill, stb.) pozitív hatással volt a körre. 

Emellett az SG tudását illik kiemelni, hiszen félelmetesen játszik vele a srác. Sokan már most aggódnak érte, hogy ha a Valve gyengíteni fogja a fegyvert akkor mi lesz vele. Megnyugtatnék mindenkit, AK-val is egy igazi bestia.

Legutóbb az EPL tizedik szezonjának döntőjén ment nagyot. Habár 0-3-ra kikaptak a mouz ellen, ő mégis nagyot küzdött, amiről karrigenék is elismerően nyilatkoztak. Nem hiába kapott EVP díjat Odense-ben is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 


borítókép: hltv.org

Kövess Minket!