Off-meta deckek, amik megállják a helyüket a Standard metában

Off-meta deckek, amik megállják a helyüket a Standard metában

Népszerűségben kanyarban sincsenek, de győzelmi arányuk átlépi a bűvös 50 százalékot.

Csillapodtak a kedélyek a Hearthstone világában, egyelőre mindenki örül a Galakrond's Awakening Solo Adventure-nek, ami 35 új lappal frissíti fel a metát. Nem követel nerfeket a közösség, a legdurvább bugok is megszűntek, a Legends of Runeterra megkezdte hódító útját. Ebben a téli nyugalomban nincs jobb, mint előkapni egy off-meta decket és meghódítani vele a Standard létrát, így január utolsó napjaiban!

Az alábbi paklik egyike sem éri el népszerűségben az 1 %-ot a Rank 5 alatti tartományban, de mégis mindegyik képes arra, hogy a győzelmi arányát 50 % fölé tornázza.

Dragon Hunter 

Valódi Midrange Huntert kapunk a közel 8000 dustunkért, amiben a Beastek átadták helyüket a Dragonoknak. Face változatból ismerősek lehetnek az elemek, nem szabad spórolni az erőforrásokkal, mivel late game-ben simán kikap a deck a több értéket hordozó ellenfelektől.

Deck kód: AAECAR8ExwOvBIDzAoewAw3hBJcImPAC7/EC/acDiq0Di60D+68D/K8D/q8D57AD/7ADh7EDAA==

Combo Priest

A jó öreg Combo Priest Magic Carpettel és anélkül is nagyszerűen teljesít. Egy ideális kezdőkézzel 3-4. körben kicsinálhatjuk az ellenfelet, de akkor sem kell aggódni, ha belassulna a meccs. Amet mellé ki kell tenni egy-két olcsóbb lényt és rögtön lethallal fenyegetünk. A laphúzás és a buffok "háziasítása" még mindig működik.

Deck kód: AAECAa0GAqeHA6mlAw74AuUE9gelCdEK0gryDPcM+wzYmAO1nwPSpQP9pwOEqAMA

Highlander Dragon Hunter

Hasonlít a sima Dragon Hunterre, de sokkal több benne a value. Megkérik az árát, de akik szeretik a Legendaryket pakolni egymás után és nem riadnak vissza a hosszabb meccsektől, azoknak tökéletes választás lehet a Dragon Highlander Hunter.

Deck kód: AAECAR8eqAK1A8cDrwTJBOEElwjFCNsJmPAC7/ECoIADoIUDtpwD/KMD5KQDpqUDhKcDi60Djq0D+a4D+68D/K8D/q8Dh7AD57ADgrEDkbED2LIDn7cDAAA=

Murloc Paladin

Nem sok változást eszközöltek a hónapokkal ezelőtt bevált Murloc Paladinon, mindössze a late game win conditiont kicserélték Chef Nomiról Dragonqueest Alexstraszára. Ha a Prismatic Lens kezdőkézbe kerül, akkor 65,5 %-ban győzelemnek örülhetünk. Az ilyen üzletekért éri meg még mindig pörgetni a békaemberek legerősebb verzióját.

Deck kód: AAECAZ8FBq8EzwaDoQP8owP+sAORsQMMxQPbA/4D4wWnCPz8At6CA+KJA7WYA6+nA5upA8qrAwA=

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!