5 darab

5 darab "AAA" játékkal készül a következő évre a Ubisoft

Nagy valószínűséggel mind az öt játékot már sejthetjük is, hogy mik lesznek.

A Ubisoft kiadta a legutóbbi negyedévet összegző jelentését, továbbá elárulták a befektetőiknek, hogy milyen terveik vannak a közeljövőben. Ezek a nyilvános dokumentumok mindenki számára elérhetőek, így biztosan tudjuk, hogy a Ubisoft 5 tripla A-s videojáték megjelenését tervezi a következő üzleti évben. Mivel a pletykák és az egyéb híresztelések általában nem árulnak zsákbamacskát, így már most meg tudjuk tippelni, hogy mely játékok lesznek, amik kikerülnek a fejlesztők kezei közül.

A befektetőkkel lebonyolított konferenciahíváson Yves Guillemot, a Ubisoft elnök-vezérigazgatója pontosabb dátumokat is elárult, amik még jobban behatárolják, hogy milyen címekre számíthatunk.

  • 2020. október 1. és 2020. december 31. között három AAA játék érkezik
  • 2021. január 1. és 2021. március 31. között további két AAA videojátékot kapunk a Ubisofttól

Guillemot azt is megerősítette, hogy a fenti öt játék közül egyik sem lesz a Beyond Good & Evil 2, vagyis leghamarabb 2021 áprilisában térhetünk vissza a 2003-ban megjelent első rész számozott folytatására.

Három Ubisoft program hivatalos megjelenési évet kapott, ezért biztosak lehetünk, hogy a Rainbow Six Quarantine, a Watch Dogs Legion és a Gods & Monsters megjelenik 2020-ban, ha nem jön közbe semmilyen váratlan akadály. Utóbbival kapcsolatban megerősítették a 2020. február 25-ig startot, ami azt jelenti, hogy még ebben a hónapban elmerülhetünk az Assassin's Creed játékmenetéből merítő, akció-kalandjátékban.

A maradék két AAA játékkal kapcsolatban csak megérzéseink lehetnek, de elég nagy a valószínűsége, hogy az új konzolgeneráció érkezéséhez közel megkapjuk az új Assassin's Creedet, ami a Ragnarok alcímet kaphatja. A vikinges móka mellett van esély egy új Far Cryra is, aminek New Dawn fejezete inkább volt egy standalone projekt, mint egy különálló játék. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!