Kicsit több mint egy hónap és Doom Eternal! - Megérkezett az első 10 perc 4K 60 FPS teaser

Március közepén érkezik az ikonikus játék következő fejezete. Atomfizikát és Coleho-i magasságokat ne várjunk tőle, de az akcióra és látványra nem lesz panasz.

Figyelem, a következő cikkben szereplő képek és videó Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott. Mindenki, csak saját felelősségre olvasson tovább.

A mai szórakoztatóipar egyik kedvenc szava a reboot. Hollywood gyakorlatilag minden régen sikeres filmet vagy filmsorozatot elővesz, hogy új köntösben ismét lenyomja a rajongók torkán. Ez sajnos, kevés kivétellel, általában nem igazán sikerül korszakalkotóra. A negyedik Indiana Jones epizód jóindulattal is csak középszerű lett, a StarWars 7-8-9 a legtöbb rajongónál kiverte a biztosítékot és a Man In Black International 5.6-os IMDB pontszáma sem azt mutatja, hogy jól sikerült volna az új űreposz. Ezzel szemben a videojátékok piacán kicsit más a helyzet. Az utóbbi években/évtizedekben láttunk pár nagyszerű reboot alkotást. A Prince of Persia triológia (Sands of Time, Warrior Within, Two Thrones) talán jobb, mint az eredeti. Az új Tomb Raider a legrosszabb esetben is, minimum méltó az elődökhöz. A Doom pedig elhozta nekünk a gyerekkorunkat, nyakon öntve egy olyan Heavy Metal érzésvilággal, ami még a hajunkat is letépi. Most pedig itt ülünk, mikor már csak kicsit több mint egy hónap van a március 20-ai megjelenésig és jöhet a következő felvonás, a Doom Eternal.

Először a világon, az IGN kapta meg a lehetőséget, hogy bepillanthasson a készülő Doom játékélményébe. Ha pedig már megnézték, akkor hoztak nekünk egy videót is, amiben találunk pár percet a történetből, de a legfontosabb a gameplay. A Glory rendszer egyelőre talán még jobb, mint az előző részben volt. Az ellenfelek sokszínűsége már az első pillanattól érződik és a zene egyszerűen elképesztő, ha jobban odafigyeltek, akkor  felfedezhetitek a korai epizódok '2 bites' dallamait igazi rock köntösbe bújtatva. Az már tuti, hogy kapunk pár új játékszert. A lángszóró iszonyatos pusztítást okoz majd, az új gránátvető bizonyos ellenfelek ellen iszonyatosan jó lesz, a húsos kampó pedig tuti ott lesz majd a highlight videókba. 

Ha a videó nem elég, akkor a következő galériában találtok egy jó adag képet, szintén az IGN jóvoltából.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Szerinted a régi vagy az új Doom a jobb?

  • 67 %
  • 0 %
  • 33 %