K&H MNEB S2: ez a 12 csapat jutott tovább a második osztályozó kupáról

K&H MNEB S2: ez a 12 csapat jutott tovább a második osztályozó kupáról

Három játékban, tizenkét csapat örülhetett a továbbjutásnak.

Második alkalommal is egymásnak feszültek a csapatok a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság osztályozó kupasorozatában. Az első megmérettetés után kevesebb mint egy napjuk volt a játékosoknak felkészülni az újabb rohamra, hogy megkaparintsák a továbbjutást érő top 4 helyezés egyikét. Ezúttal is LoL-ban, CSGO-ban és R6S-ben bizonyíthattak hazánk legjobbjai!

League of Legends

A második osztályozó kupának egyértelműen az egyik esélyese volt a wAZIER vezette 100% gárdája. A várakozásoknak megfelelően nagyobb ellenállás nélkül szerezték meg az elődöntős helyet a tapasztalt játékosok. Bejutott az osztályozó kupa döntőjébe az Afterglow Esports Egyesület s is, ők a Team Doggost ellen diadalmaskodtak 2-1-re a mindent eldöntő negyeddöntőben. 0-1-ről fordította meg a Bo3-as szériát a Royal Gamers, így ők és nem a Lóvizi esport örülhetett a nap végén. Végül a Playeventz ötösét kell megemlíteni, akik simán átverekedték magukat a LvL Up Esport Multigaming csapatán.

Továbbjutók: 100%, Afterglow Esports Egyesület Royal Gamers, Playeventz

A második osztályozó kupa teljes ágrajzát itt érhetitek el!

Rainbow Six Siege

Nem bízta a véletlenre az elődöntőbe jutást a Nice Gaming csapata, akik átgázoltak összes ellenfelükön. Magabiztos játékot mutatott a Hahaha gárdája is, sima 2-0-val szerezték meg a kvalifikációt jelentő top 4 helyezést. Robzáékat sem tudta megállítani az elődöntőig vezető úton senki, a KmK-val is találkozhattok az osztályozó kupa döntőjében. Nem feledi a történelem, az Elfeledett harcosok neveit sem, a K&H MNEB S2 első szakaszát sikerrel teljesítették a srácok.

Továbbjutók: Nice Gaming, Hahaha, KmK, Elfeledett harcosok

A második osztályozó kupa teljes ágrajzát itt érhetitek el!

Counter Strike: Global Offensive

Az első osztályozó kupához hasonlóan ismét CSGO-ban volt a legnagyobb a küzdelem, mivel negyven csapat csekkolt be a 14:00-s kezdésig. A küzdelmekkel teli fárasztó nap végén csak négy társaság örülhetett, ők biztosan ott lesznek az osztályozó kupa döntőjében. Elsőre nem, de másodikra sikerült a Budapest Five Youngstersnek megkaparintani az elődöntős helyezést. A BP5 jelenlegi egyetlen CSGO csapatához csatlakoztak a Túristák, azaz Traktorék is. A maradék két elődöntős helyet az Expecto Patronum és a team_mix kaparintotta meg.

Továbbjutók: BP5 Youngsters, Túristák, Expecto Patronum, team_mix

A második osztályozó kupa teljes ágrajzát itt érhetitek el!

Nevezés a következő fordulókra!

Kettőnek vége, de kettő még hátravan. A LoL, CSGO és R6S következő osztályozó kupái csak rátok várnak, adjátok le jelentkezésetek minél hamarabb!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik K&H MNEB 5v5 játékban érzed magad a legjobbnak?

  • 56 %
  • 11 %
  • 33 %