Megállíthatatlan volt a Salamander, bejutottak a FLASHPOINT zárt selejtezőjébe!

Megállíthatatlan volt a Salamander, bejutottak a FLASHPOINT zárt selejtezőjébe!

Nagyot ment a Salamander CS:GO csapata, pályaveszteség nélkül lőtték tovább magukat.

Pár nappal ezelőtt a Salamander R6S szurkolói örülhettek, hiszen a csapat bejutott a CL S11 zárt selejtezőjébe. Egy napra rá viszont a Sala CS:GO ötöse is remekelt, szintén zárt selejtezőbe jutottak, méghozzá a legújabb liga, a FLASHPOINT keretein belül.

A kvali második napját a legjobb 16 közül kezdte meg a Salamander, két meccs várt rájuk, hiszen a top 4 már tovább is jutott a zárt kvaliba. Ám itt már Bo3-as meccseket játszottak, míg az első öt mérkőzésükön Bo1-ben bizonyítottak.

Szerencsére a srácok ugyanott folytatták, ahol a selejtező első napján abbahagyták, nem találtak legyőzőre. Elsőként a Prima eSport Me ellen küzdöttek meg, a három pálya közül pedig nem volt szükség csak Nuke-ra és Trainre. Mindkét pályát dominálni tudták a Salamander játékosai, igaz Nuke-on hagytuk magunkra zárkózni az ellenfelet, de a 11-4-es félidő után végül 16-12-re tudták lezárni a pályát.

A legjobb nyolc között már csak egyetlen meccsre volt a zárt kvali, ezt a meccset pedig a Defusekids csapata ellen kellett játszanunk. Ők már érezhetően nagyobb falat voltak, mint a Prima eSport, de azért sokkal nagyobb. Ha jobban meg is tudták szorongatni a magyar srácokat, nyerni ők sem tudtak, sőt, három pályára sem tudták nyújtani a meccset. Infernot 16-11-re, Nuke-ot pedig hosszabbításban tudták megnyerni, 19-16-os végeredménnyel.

Pályát sem veszített a Salamander, így rögtön az első nyílt selejtezőből továbbjutottak a zártba, ahol viszont már combosabb ellenfelek várnak majd rájuk. 16 csapat kapott meghívást az európai zárt selejtezőbe, hozzájuk pedig további 16 csatlakozik még majd a selejtezőkből.

HellRaisers, BIG, Heretics, Spirit, csak hogy néhányat említsek a meghívott csapatok közül. Nem lesz könnyű dolga a Salamandernek, de ha minimum olyan jól tudnak majd játszani, mint a nyílt selejtezőben, akkor biztos vagyok benne, hogy megállják majd a helyüket. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!