Új mapok, fegyverek és operátorok: itt az új CoD: MW S2 hivatalos roadmapje

A második szezon során sem lesz hiány új tartalmakból.

2020. február 11-én, magyar idő szerint este 7 órakor elrajtol az új Call of Duty: Modern Warfare második szezonja, amiből nem spórolták ki az anyagot az Infinity Ward fejlesztői. Minden platformon egyszerre élesedik majd az S2, mutatjuk, hogy mi vár ránk a következő időszakban!

Új multiplayer pályák

Visszatér a Rust! A kisméretű térképen akcióban dúskáló pillanatokban nem lesz hiány, mivel mindkét csapatnak lehetősége lesz megszerezni a "high groundot". Hamarosan megnyílnak az Atlas Superstore kapui is, hogy a leomló polcok között és a személyzet számára fenntartott területeken mutassuk meg az ellenséges katonáknak, ki is az igazi harcos.

Ground War módhoz megkapjuk a  Zhokov Boneyardot, ahol repülőgéproncsok között dobálhatjuk a gránátokat. A Gunfight szerelmesei a Bazaarnak örülhetnek, ami Urzikstan utcáira kalauzolja el a játékosokat.

Új fegyverek

Bár nagyon könnyű elemekből építették, így is hatalmas veszélyt jelent az ellenségre a Grau 5.56. Az SMG-k rajongóinak tálcán kínálják a Striker 45-öt, amivel nagy hatótávolságból lekaphatják az óvatlan ellenfeleket.

Új operátor

Simon "Ghost" Riley a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben tűnt fel először. A brit speciális egységek operátora mesteri szinten képes beszivárogni az ellenség vonalai mögé, hogy szabotázs akcióival helyzeti előnyt teremtsen társai számára.

Az első napos tartalmak mellett hosszútávra is tervez az Infinity Ward/Activision-Blizzard. A második szezon során kapunk új játékmódokat, térképeket és operátorokat, továbbá érkezik egy fegyver is, de egyelőre utóbbiról nem árultak el részleteket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál még játszani a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare-rel?

  • 25 %
  • 25 %
  • 0 %
  • 50 %