Érkezik a GWENT kártyajáték Androidra, már az előregisztráció is megnyílt

Érkezik a GWENT kártyajáték Androidra, már az előregisztráció is megnyílt

A Witcher világának is részét képező kártyajáték új felületre tör be.

Hosszas várakozás után végre választ kapunk a GWENT közössége által leggyakrabban feltett kérdésre: "Gwent on Android when?", azaz "Mikor lesz a Gwent Androidon elérhető?", hiszen az iOS verzió megjelenése után fél évvel Androidos telefonunkon is kezünkbe vehetjük a játékot.

Tegnap már rövid időre kiszivárgott a GWENT Androidos megjelenésének lengyel promóciója, melyet gyorsan eltüntettek a CD Projekt Red marketingesei, ma viszont már hivatalosan is megerősítést kaptak a rajongók: a GWENT kártyajáték március 24-én lesz elérhető a Google Play áruházában.

A játék természetesen ingyenes marad, az előregisztráció pedig már meg is kezdődött, melyet ITT tudtok elérni.

Jelen esetben nem csak azért hasznos előregisztrálni, mert a játékhoz szükséges adatokat hamarabb fogja letölteni a mobil, hanem azért is érdemes, mert egy exkluzív Imperial Golem profilképet is ajándékba kapunk majd.

Az Androidos verzióval a PC és iOS játékosokkal is összetalálkozhatunk majd párbajaink során, ezáltal tehát teljes cross-platform élményben lehet részünk. Azt viszont még nem tudni, hogy melyik Android verzió, illetve milyen mobilhardver lesz szükséges a játék futtatásához, de valószínűsíthető, hogy egy jól optimalizált verzióval lesz majd dolgunk.

Frissítés - 18:30

Egy Twitter-bejegyzés alapján a rendszerkövetelmények a következőek lesznek: legalább Android 7.0 (Nougat) operációs rendszer, minimum 2 GB RAM és az OpenGL 3.2 vagy újabb verziójának használata.

Ti is annyira vártátok már ezt a bejelentést, mint a GWENT Reddit szekciója? Szerintetek ezáltal több új játékos kezd majd bele a GWENTbe?

ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Gwent Hungary Facebook csoport

Kövess Minket!



Te kipróbálod majd a GWENTET Androidon is?

  • 74 %
  • 16 %
  • 11 %
  • 0 %