Továbbra is sértő vagy belefér a T Bag 2020-ban?

Továbbra is sértő vagy belefér a T Bag 2020-ban?

Annyira felháborodott egy néző, hogy most a Twitterjét mémeli az e-sport közösség.

Csipogós közösségi platformján adott hangot csalódottságának egy Overwatch League néző, aki szerint a "T Baggelés" kifejezetten káros, romboló hatású, tehát sokkal nagyobb szankciókkal kéne sújtani azokat, akik így "alázzák" meg ellenfeleiket. A poszt annyira "népszerű" lett különböző ismert e-sport személyiségek körében, hogy nem voltak rest azonnal "szétmémelni" azt.

A "teabagging", röviden T Bag egy olyan mozdulatsor, melyet a halott ellenfeled karakterén csinálsz. Fölé hajolsz és a guggolás majd felállás gombot ismételve megkínálod a földön fekvő arcát. Grant Ginds, a Twitter poszt szerzője az UFC-ből is beidézett néhány sort, majd később több másik sportból is, hogy az értetlenkedők lássák, van ahol tiltják az ilyesmit.

Az írásra olyan ismert arcok is reagáltak, mint a népszerű műsorvezető, Paul "Redeye" Chalonernek, valamint Christopher "MonteCristo" Mykles, az LoL-ról és Overwatchról CS:GO-ra váltó kommentátor. Szerintük nem ezen múlik, hogy komolyan veszik-e az e-sportot és túlérzékenynek találják a megszólalót.

Mások arra hivatkoztak, hogy ennyi piszkálódásnak bele kell férnie a játékosok között, hiszen ezzel is kifejezhetik a személyiségüket, amire inkább szüksége van az e-sportnak, mint a túlszabályozásra. Sőt, Rod Breslau, e-sport újságíró egyenes kimondja, hogy aki nem bírja az ilyesmit, annak nem való a kompetitív mezőny.

Counter-Strike-ban is rendszeresen előfordul az a Tea Bag, nem gyakran még profi mérkőzéseken is. Nektek mi a véleményetek? Valóban a T Bag nem túl szigorú szabályozásán múlik az e-sport pozitív megítélése?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: YouTube

Kövess Minket!



Szerinted sértő a T Bag?

  • 40 %
  • 60 %