Visszatérő legendákkal durrant be a FACEIT új ligája

Visszatérő legendákkal durrant be a FACEIT új ligája

Újra együtt a legendás kommentátorpáros! 

Már tavaly kiélezett verseny zajlott a három óriásvállalat (ESL & DreamHack, FACEIT, Blast Pro Series) között, de 2020 elején ez nem csillapszik, épp ellenkezőleg. A FACEIT bejelentette új franchise rendszerű ligáját, míg az ESL komoly megkötésekkel tartaná távol a Pro Tour csapatokat mások versenyeitől.

De nem csupán a legjobb csapatok vonzzák a nézői figyelmet, hanem a legismertebb produkciós csapat, mint a műsorvezetők és a kommentátorok. Nagyon úgy néz ki, hogy Thorin után olyan nevek is letették a voksukat a FACEIT mellett, mint Anders, ddk, James Bardolph, de 2 év után visszatér Semmler, sőt a League of Legends egyik ikonikus kommentátora, MonteCristo is csatlakozott a csapathoz.

A legendás kommentátorpáros, tehát Anders és Semmler újra együtt! Az elmúlt 2 évben Overwatch League-ben próbálgatta magát a Room on Fire társalapítója, most mégis úgy döntött (helyesen), hogy visszatér a CS:GO berkeibe.

Elemzőkén érkezik a B Site csapatába a Cloud9 ex-irányítója, seangares, valamint Thorin és Moses is. Természetesen a FACEIT állandó kommentátorai, ddk és James Bardolph sem maradnak ki a buliból. A műsorvezető vélhetően Freya Spiers lesz, aki az ECS és a FACEIT London Major alkalmával töltött be hasonló pozíciót. A csapat bejelentésén túl az is kiderült, hogy márciusban indul a B Site!

Counter-Strike körökben nem ismert, ám MonteCristo neve garancia a minőségi közvetítésre, amit már bizonyított az amerikai LCS-ben és az Overwatch League-ben egyaránt. A szakmaisága mellett a humorát sem rest megmutatni!

Egyébként Semmler már korábban bejelentette, hogy nem visszatérni 2020-ban az OWL-hez, s valamivel később azt is elmondta, hogy a Blast Pro stábját is erősíteni fogja SPUNJ, és Thorin mellett. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!