Így néz ki Dust2, a CS:GO legendás pályája a Fortnite-ban

Search & Destroy módban mostantól Dust2-n is játszhatnak a Fortnite rajongói.

A modderek bármire képesek, ezt pontosan tudjuk. Láttunk már olyat is, hogy valaki a Super Mario Bros. első pályáját alkotta meg CS:GO-ban, amin jól sejtitek, FPS nézetben lehetett végigugrálni. A Fortnite Creative módjában is találkozhatunk hajmeresztő pályákkal és játékmódokkal, Ilyen a Team Evolve legújabb alkotása is.

Dust2 az egyik, ha nem a legnépszerűbb pálya a Counter-Strike történelmében. Van, aki csak ezen hajlandó játszani, van, aki messziről kerüli, de az biztos, hogy mindenki ismeri és mindenki tele van emlékekkel Dust2-ről. Mostantól a Fortnite szerelmesei sem maradnak ki a buliból, hiszen elkészült Dust2, amit a Fortnite Search & Destroy módjában játszhatunk.

A neves pálya nem most először teszi tiszteletét az Epic népszerű játékában, korábban is volt már, aki parádés módon alkotta meg Dust2-t, de a Team Evolve munkája az igazi csillagos ötös. Nem csak, hogy jobban fest az egész pálya, de arányosabb is a korábbi újraalkotásnál.

a hírhedt B lerakó a Fortnite-ban (forrás: https://twitter.com/teamevolvefn)

2020 első igazán nagy Fortnite eseménye, a Love and War egyébként is sokakat a CS-re emlékeztetett, valószínűleg a bombarakós S&D játékmód miatt. Az event azonban nem tart örökké, ellenben a Creative kódos Dust2-n még rengeteg időt tölthetnek a játékosok.

Aki ki szeretné próbálni, az a fenti Tweetben minden megtalálja a pálya Creative kódját. A kommentek között feltétlen írjátok meg, hogy a kipróbálás után mennyire tetszik a Fortnite Dust2-je.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!