Újabb rejtélyes hely bújt meg a Fortnite dinamitot ábrázoló teaser képén

Újabb rejtélyes hely bújt meg a Fortnite dinamitot ábrázoló teaser képén

Ahogy arra számítani lehetett, ma is jött egy Fortnite teaser kép, és lehet, hogy nem az utolsó. Mutatjuk a legújabb információkat.

Az Epic Games jelenleg komplett információs hullámot indított el az elmúlt napokban, amelyek természetesen a következő Fortnite szezonhoz köthetőek. A számos részlet, találgatás, pletyka között hihetetlenül könnyű elveszni, így igyekszünk minél jobban összefoglalni nektek a lényeget az aktuális történésekről. A tegnapi nap részleteiről írt cikkünket itt olvashatjátok el.

Sejthető volt, hogy ma sem maradunk promókép nélkül, nézzük is meg.

A kép közepén azonnal egy aranyszínű dinamit fogad minket, amiből az sejthető, hogy a robbanószer a következő szezonban visszatérhet. Természetesen ezt a képet is kivilágosították, és egy újabb háttér rajzolódott ki belőle:

Első ránézésre egyesek olajfúró toronynak tippelik, mert az egyik felhívható telefonszám hanganyaga egy ilyen toronyról szól. 

Viszont megerősítést nyert a jobb alsó sarokban látható háromszögek funkciója is, úgy tűnik valóban a teaser képek hullámát jelölik. A tegnapi képek esetében mindnél csak az egyik háromszög volt kitöltve, ennél a teasernél viszont már a második is. Egyelőre nem érkezett újabb fotó, elképzelhető, hogy csak valamikor a kora esti órákban folytatja a sort az Epic Games.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!