További Fortnite teasereket posztolt az Epic tele rejtett üzenetekkel

További Fortnite teasereket posztolt az Epic tele rejtett üzenetekkel

A Fortnite közössége egyre nagyobb lázban ég, spekulációk komplett hulláma indult el, mindenki próbálja összerakni azt a puzzle-t, amit az Epic Games kitalált.

A hétvége folyamán, valamint tegnap délután hivatalosan is beindult a Fortnite Chapter 2 - Season 2 promózása, az Epic Games ismételten letarolja a világot a marketingjével, ami nem is baj, hiszen a játéknak most nem kis törődésre van szüksége.

Szerte a világon utcai hirdetések jelentek meg egy-egy telefonszámmal, amiket ha felhívunk, egy előre beállított hangüzenetet hallhatunk. Ez minden országban más és más.

Ezenfelül viszont megjelent nem is egy, hanem rögtön négy teaser kép már tegnap. Eleinte úgy tűnt, hogy az Epic Games visszatér a szokásos "napi egy promókép délután 4-kor" elvéhez, de mindenki meglepetésére még két képet kiadtak tegnap este. A közösség az éjszaka folyamán szét is cincálta ezeket, és megpróbálták kisajtolni a lehető legtöbb információt.

A második kép:

Nem kellett sok idő ahhoz, hogy ezekből a darabokból kirakják a megfejtést, a töredékek jó eséllyel Chaos Agent maszkját ábrázolják.

Harmadik kép:

Negyedik kép:

Az utolsó két képnél inkább a környezeten van a hangsúly; egy hajó, egy piramis és villámok is feltűnnek.



Aztán a negyedik kép fényerejét az önjelölt nyomozók megemelték, így kirajzolódott az igencsak sötétbe burkolózó háttér.

Egyes spekulációk szerint ez lehet a sztoriban feltűnő ügynökség bázisa, és elképzelhető, hogy már most is a pályán van, vagy legalábbis megtudtuk, hogy hol lesz. A bal felső sarokban bekarikázott napernyős terület erről árulkodik, a középső sziget környékére tippelnek az adatbányászok.

Ha pedig már helyeknél tartunk, akkor a programhoz tartozó német telefonszámot felhívva három koordinátát kapunk a térképen: D3, G4, F2.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted lesz a mai napon is teaser?

  • 80 %
  • 20 %
  • 0 %