Kirobbanó formában voltak a Fortnite második szériás teaser képei

Kirobbanó formában voltak a Fortnite második szériás teaser képei

Jó néhány robbanásra alkalmas eszközt villantott meg az Epic Games, ma pedig minden bizonnyal érkezik az újabb teaser kép adag.

A várakozásnak megfelelően tegnap is érkezett néhány teaser kép a következő szezonhoz köthetően, könnyen elképzelhető, hogy már azt is tudni, merre lesz az a fúrótorony, amiről az egyik hangüzenet beszél. Vegyük is sorra a képeket és azt, hogy mit tudtunk meg róluk.

Az első képről részletesen írtunk az alábbi cikkünkben:

Második kép

A nap második képe egy kitakarással elrondított gázkannát ábrázol, körülötte különféle darabokkal és motívumokkal. Természetesen a darabokat hamar összelegózták, úgy fest, hogy a szuperhős témát felölelő negyedik szezonba kapunk általuk egy kis visszatekintést, ugyanis Carbide logója rajzolódik ki.

Ezenfelül találtak egy nem publikált Omega Remixet is az adatbányászok, lehetséges, hogy a karaktert újra kiadják majd, csak átdolgozott verzióban.

Harmadik kép

A tegnapi harmadik kép -ami egyben videó is a játékon belül- ennél is érdekesebb, egy bomba, vagy torpedó jelenik meg rajta, ám az igazi információt itt is a háttér rejti.

Felemelve a fényerőt a következő látvány tárul elénk:

Határozottan egy dokk, vagy olajfúró torony látható a képen, HYPEX pedig a térképen elfoglalt helyét is megtalálhatta. A jelenlegi elképzelések szerint Slurpy Swamp közelében fog állni a tengerben.

Minden bizonnyal a mai napra készül valamivel még az Epic Games, kíváncsian várjuk a részleteket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!