Rank 5 és Legend között ezek most a legjobb deckek, avagy itt a Hunterstone korszaka

Rank 5 és Legend között ezek most a legjobb deckek, avagy itt a Hunterstone korszaka

Mindegyik szerveren ugyanaz a pakli uralja a Standard metát Rank 5 alatt.

A Galakrond's Awakening teljes armadájával, azaz mind a 35 lapjával hivatalosan is megérkezett a Hearthstone-ba. Az új kártyáknak sikerült kisebb-nagyobb mértékben felforgatniuk a Standard metát, de a legnagyobbat egyértelműen a Hunter profitálta a Solo Adventure jutalmaiból. Az alábbiakban megnézhetitek, hogy melyik deckek a legjobbak az egyes szervereken Rank 5-től Rank 1-ig!

Amerikában, Európában és Ázsiában is a Dragon Hunter viszi a prímet, amiben szerepel az új sárkány, a Rotnest Drake. Ez az új, Galakrond's Awakeningből megszerezhető lap jelenleg a második helyet foglalja el a népszerűségi sorrendben a 35-ös listán. A Drake hatalmas tempóelőnyt képes generálni már az ötödik körben, ezért Highlander és sima Dragon változatokban is nagyszerűen teljesít. Főleg előbbi az, amivel a legtöbben próbálkoznak, mivel hosszútávon csak a sárkányokra nem éri meg decket építeni.

Highlander Dragon Hunter

Deck kód: AAECAR8eqAK1A8cDhwSvBOEElwjbCaCAA6CFA7acA/yjA+SkA6alA4SnA4qtA4utA46tA/muA/uvA/yvA/6vA4ewA/+wA4KxA5GxA9iyA4S2A5+3A6+3AwAA

Kiváló teljesítményt nyújt a Mech Paladin és a Resurrect Priest is, utóbbiban a Bad Luck Albatross, a Grave Rune és a Time Rip tölt be fontos szerepet. A Paladinban megjelent a Goboglide Tech, a Sky Claw és a Hot Air Balloon, a többi kártya ismerős lehet a korábbi változatokból. 

Resurrect Priest

Deck kód: AAECAa0GCNYKoIADjYID1pkDk5sDmJsD2awDyMADC5eHA4KUA5mbA6GhA6+lA9GlA5mpA5+pA/KsA82vA/2wAwA=

Mech Paladin

Deck kód: AAECAZ8FBK8E3QqggAOftwMNzwavB5j7Avb9Atb+Atf+Atn+AuH+AsyBA8WhA4euA+qwA+ywAwA=

Az összetettben leszorult a dobogóról a Highlander Hunter és a Quest Hunter is, de mindkét paklival érdemes próbálkoznia azoknak, akiknek sikerült elég sok lapot nyitniuk Rexxarhoz. A Druidok közül a Token érte el a legelőkelőbb helyezést, de alacsonyabb szinteken az Embiggen is megállja a helyét. A Warrior és a Rogue visszaesett erősségben, a Warlockot, Mage-et és a Shamant nem is érdemes keresni, mivel egyik verziójuk sem jutott be a top 9 deck közé.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik Hunter deckkel játszol?

  • 20 %
  • 7 %
  • 0 %
  • 27 %
  • 7 %
  • 40 %