Hirdetés

Elképesztő izgalmak és fordulatok után megvan az első nap 4 továbbjutó LoL csapata

Egy "sima" 2-0-n is pattanásig feszültek az idegek.

Hirdetés

Mindössze három párharc került képernyőkre a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends Osztályozó Kupa Döntőjének első napján, de a csapatok maximálisan odatették magukat. Közönségszórakoztató megmozdulásokból és kiélezett végjátékokból nem volt hiány, azonban csak négy csapat örülhetett a meccsnap végén!

100% vs Team Improve Gaming (Bo1)

Nagyszerűen kezdte a mérkőzést a Team Improve Gaming csapata, az early games hősökkel a térkép minden pontján büntették ellenfelüket. A 100% nem dőlt kardjába, hanem egy rossz Baron hívás után visszakapaszkodtak ellenfelükre, sőt kezdték átvenni a vezetést. Hiába azonban a morális előny, ha a játékon belül ők sem tudták kamatoztatni a fellángolást és a TIG nehezen, de összességében jobb játékkal behúzta az összecsapást.

Győztes: Team Improve Gaming

Grim Ravens vs Playeventz (Bo3)

A K&H MNEB LoL Osztályozó Kupasorozatának első fordulójában nagyon magabiztos teljesítményt nyújtott a Grim Ravens, de a Playeventz nem adta könnyen magát. Az első mérkőzésen kiválóan tartották a hollókat, de Ani Kayle választása meccsnyerőnek bizonyult. Könnyedén lehagyta szintben Mordekaisert, elfarmolta magát és a kritikus pillanatokban bevitte a halálos sebzéseket. A széria második mérkőzésén jobban kijött a két csapat közötti különbség, Loxigar Sejuanija és Ani Settje ellentmondást nem tűrően büntette meg a rossz pozíciót választó playeventzes srácokat, így egy nehezen megszerzett győzelem után sokkal könnyebb diadalnak örülhettek NoizRék.

Győztes: Grim Ravens

Team Improve Gaming vs Lion Attitude (Bo3)

 

Kopifox mindkét mérkőzésen behozta a Maokait választott, azonban Fiorával egyik összecsapáson sem tudott mit kezdeni. A többiek hiába püfölték egymást akár perceken keresztül is, minden azon múlt, hogy Jaquen Fiorája képes lesz-e arra, hogy backdoor taktikájából győzelmet kovácsoljon. A kérdésben benne rejlik a válasz, a Lion Attitude toposa az earlyt és a late game-et is megnyerte, miközben a meccsek középső szakaszában csak pont annyira engedte magára az ellenfél csapatát, hogy túl nagy bajba ne kerüljenek társai. Széthúzta a pályát és folyamatosan pusholt. Tette mindezt Flash + Ignite kombóval, amivel sokak nemtetszését nyerte el. Az eredmény azonban önmagáért beszél, a Team Improve Gamingnek nem volt ellenszer a tarsolyában.

Győztes: Lion Attitude 

A K&H MNEB S2 LoL alapszakaszába négy csapat kvalifikálta magát az Osztályozó Kupa Döntő szombati napjáról. A Grim Ravens és a Lion Attitude egyaránt 2-0-val lépett át ellenfelén, a KmK 0-1-ről fordított az Afterglow ellen, az iPON THR elleni párharcot feladni kényszerült a Royal Gamers. Folytatás vasárnap, ahol két Bo3-on szurkolhattok kedvenceiteknek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • S3ver1n 1 hónapja
    Jók voltak a meccsek
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?