Easter eggek, érdekességek a Fortnite C2S2 videóiban - Utalás a Visitor csapatára

Az Epic Games ezúttal sem hagyta ki, hogy ne helyezzen el néhány utalást a legújabb szezon trailerében, ezeket vesszük most át.

Aki huzamosabb ideje játszik már a Fortnite-tal, az tudhatja, hogy az Epic Games maximálisan kihasználja azokat a klasszikus lehetőségeket, amikkel remekül fel lehet csigázni a játékosokat egy-egy dolog kapcsán. A 12. szezont megelőző marketingkampányuk ismételten világszinten sikeres volt, persze nem szólt akkorát, mint a fekete lyuk köré épített megmozdulásuk, de nem is akartak most akkorát.

Az új szezon beköszöntével viszont landolt is a Fortnite YouTube csatornáján a hivatalos sztori trailer, amelyben új és korábbi karakter bukkantak fel az ügynökök szerepében. Az Epic itt eldugott néhány easter egget, utalást amit a szemfüles nézők talán már észre is vehettek:

Érdekesség: Deadpool 


Az első legnagyobb "rejtett" üzenet a videóban, az nem más, mint Deadpool felbukkanása, akiről még biztosan fogunk hallani a szezon során. Az ő megjelenéséről hosszabban írtunk ITT.

Easter egg: The Seven


A The Seven a Fortnite belül egy szett család, amelynek a részét képezi az előző szezonok történeti szálát működtető Visitor, valamint az eddig felbukkant két társa, Paradigm és Scientist is.

Nagyon keveset tudni a Seven csoportról, jelenleg talán az a leghelytállóbb elképzelés, hogy ők hét párhuzamos univerzum tudósai, akik ugyanazt hasonló kvalitásokkal és gondolkodással rendelkeznek, négy további tag azonban még mindig ismeretlen közülük. Sajnos az sem vehető készpénznek, hogy az Epic Games elhelyezte ezt a karcot a videóban, hiszen még az is kitelik tőlük, hogy csak a közösségi elképzelésnek állítanak emléket, nem pedig egy történeti részletet fednek fel. Sajnos, aki konkrét válaszokat akar egy rejtélyes történet kapcsán, az ne ebben a játékban keresse, az Epic ugyanis minden rejtélyre félmegoldást kínál, majd elültet a játékosok fejében három másik kérdést.

Könnyen elképzelhető, hogy a Sevenről még hallunk majd a jövőben, ha viszont olyan sebességgel gördül tovább a történeti szál, mint az előzőben (tehát nullával), akkor sokáig kell majd várnunk rájuk. A Fortnite-ról és a fekete lyuk jelenségéről egyébként bő 40 percet beszélgettünk még tavaly az E-mánia című műsor kerekasztal-beszélgetésében Sunn-nal. (A Fortnite-ról szóló rész a videó elejétől indul.)

Érdekesség: Helikopter


A videó második felében, megérkezve az ügynökség főhadiszállásához láthatunk egy éppen landolásra készülődő helikoptert is. Jelenleg semmi ilyesmi nincs a játékban, az adatbányászok tippjei szerint viszont a jármű akár megérkezhet majd a játékba is, ugyanis lesz olyan kiáltás, amit arra buzdít, hogy szálljunk be a helikopterbe.

Easter egg: Meowscles tetkója


Ha átmegyünk a Battle Pass videóra, akkor szintén megfigyelhetünk egy érdekes apróságot, Meowscles karjára Lynx neve van rátetoválva egy szívalakban. Lynx a hetedik szezon egyik legnépszerűbb Battle Pass kinézete volt, aki természetesen cicaruhában osztja a fejeseket, és a BP videó legelején is feltűnik.

A tetkóból arra lehet következtetni, hogy Meowscles érzelmeket táplál Lynx irányába, vagy már van is köztük valami. Ezt erősíti meg Lynx hetedik szezonból származó töltőképernyője is, ahol Meowscles figyelhető meg a háttérben.

Az Epic Games már 2018-ban elmondta, hogy tervezés, fejlesztés terén sok szezonnal járnak az éppen zajló szezon előtt, de mindig érdekes ténylegesen megtapasztalni ezt, elvégre Lynx képe és Meowscles megjelenése között több mint egy év telt el.

Számodra mi volt a legérdekesebb a videókban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!