Hirdetés

K&H MNEB LoL Osztályozó Kupa Döntő: drámai küzdelmek, de csak két továbbjutó csapat

Két kiadó hely maradt a vasárnapi mérkőzésnapra, az izgalmak tovább fokozódtak.

Hirdetés

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends Osztályozó Kupa Döntője ott folytatódott, ahol az előző nap abbamaradt. A csapatok maximális erőbedobással játszottak minden mérkőzésen, ugyanis az alsó ágon egy vereség is a végső búcsút jelentette. A nyolc indulóból csak ketten ünnepelhettek a nap végén. De kik is voltak ők? Jöjjenek a részletek!

Afterglow vs Turbó Törpék

Óriási lendülettel kezdte a mérkőzést a papíron esélyesebb AGW ötöse és pillanatok alatt megbillentették a mérleg nyelvét a saját javukra. Mindenhol nyerték a harcokat és Soraka vezetésével 20 perc alatt befejezték a Bo1-es szériát. A Turbó Törpék mindent megpróbáltak, de ezúttal sikerült őket megfékezni.

Győztes: Afterglow 

Afterglow vs 100%

Nem tanult a Törpék hibájából a wAZIER vezette 100% és átengedték Sorakát Libracznak. Ez a döntés megpecsételte a sorsukat, ugyanis nem tudták időben leburstölni az AGW-s játékosokat, így az "unikornis-mentőautó" mindig kihúzta társait a bajból. A második meccsre érkezett is a Soraka ban, de ez önmagában kevés volt a sikerhez. Túróstészta Shacot pickelt jungle-be, amivel óriási pusztítást végzett az első percekben. Az ösvényen megszerzett előnyt fokozatosan objective-ekre váltotta az AGW és magabiztosan behúzta a párharc második mérkőzését is.

Győztes: Afterglow

WiLD vs Royal Gamers

Crow megérkezett a WiLD alsó ösvényére és rögtön meg is mutatta, hogy mire képes Threshsel. Nem tartott sokáig azonban az öröme, mert Frost vezetésével fokozatosan átvette az irányítást a meccs felett az RG és meg sem álltak a győzelemig. A WiLD nem tudta kompenzálni CrankZ lemaradását, így egyetlen lépésre került a bejutástól a Royal Gamers ötöse. A második összecsapásra beütött a krach, ugyanis Crow hálózata elszállt. Érkezett Tobias, aki nagyszerűen védte le Ornn ultijait, de ennek ellenére nem tudott harcokat kezdeményezni a vadak csapata. Fear és Crankz büntette zaviikát, gyűjtötték a killeket, de a split push Fiora miatt nem volt kontrolljuk a célpontok felett. Dőltek a tornyok és pusztultak a sárkányok, ennek köszönhetően ellépett az RG. A végén már Elder + Baron erősítéssel ostromolták a WiLD bázisát, ami nem bírta el a nyomást.

Győztes: Royal Gamers

Ezzel eldőlt, hogy a Grim Ravens, Lion Attitude, KmK és iPON THR mellett, az Afterglow és a Royal Gamers csatlakozhat a Team Plague-hez és a WSE-hez a K&H MNEB LoL alapszakaszában. Márciusban kezdőnek a valódi izgalmak, ugyanis elrajtol hivatalosan is a második szezon ligája!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • Gombi1975 1 hónapja
    Jó meccsek voltak,köszönjük a közvetítést.
    0 0 Válasz
  • Theszaki 1 hónapja
    Király volt ????????
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?