Minden, amit a K&H MNEB S2-ről tudnod kell!

Minden, amit a K&H MNEB S2-ről tudnod kell!

A második szezon indulása előtt beszélgettünk a bajnokság múltjáról, jelenéről és a jövőjéről. Magyarország első számú bajnoksága márciusban elstartol.

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság hazánk legnagyobb volumenű e-sport ligája, az első szezon öt játéka és sikeressége után a folytatásban már 7 cím kapott helyet. A rengeteg nevező és a kiélezett Osztályozó Kupák döntői után kialakult minden játékban a mezőny, de az alapszakasz küzdelmei sincsenek már messze, hiszen március 3-ától a League of Legends mérkőzéseivel hivatalosan is elstartol a K&H MNEB S2. A weboldalon minden fontos információt megtaláltok az aktualitásokról, de az elő hét menetrendjét megosztanánk itt is veletek:

  • Március 3-4. - League of Legends csoportmérkőzések
  • Március 5. - Counter Strike: Global Offensive csoportmérkőzések
  • Március 6. - PUBG kupa nyílt selejtező
  • Március 7. - Rainbow Six: Siege csoportmérkőzések
  • Március 8. - Hearthstone kupa nyílt selejtező

Azonban miként jött létre az MNEB, hogyan választották ki a játékokat, mit kell tudni a háttérmunkákról, illetve a szervezők terveiről? Mit jelent a bajnokság életében az Európai E-sport Szövetseg megalakulása és milyen példát állít a nemzetközi viszonylatban ez az egyedülálló kezdeményezés? A videóból ez mind kiderül:

Ha csak a hanganyagra vagytok kíváncsiak, akkor a teljes beszélgetést eléritek Spotify-on is!


OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!