A Fortnite dobozai nemcsak bujkálásra jók, sétáló bombát is készíthetünk velük

A Fortnite dobozai nemcsak bujkálásra jók, sétáló bombát is készíthetünk velük

A 12. Fortnite szezon újdonságait különleges módokon párosíthatjuk össze.

Ahogy telnek a napok az új Fortnite szezon megjelenése óta a játékosok egyre több érdekességet fedeznek fel, és egyre jobb pillanatok, valamint tárgyak kerülnek elő. Kellett egy kis idő ahhoz, hogy a játékosok rájöjjenek, hogy a Rapid Fire SMG is a játékban van, valamint Legendary Hunting Riflet is találhatunk a Creative módban.

Az új tárgyaknál a következő szint, amikor különleges alkalmazási formát találnak neki a játékosok, Squatingdog és társai így hozták össze a C4-gyel telepakoltok dobozokat. Saját elmondásuk szerint órákon át próbálkoztak, hogy sikerüljön a mutatvány, de minden bizonnyal megérte, mert még egy Epic Games dolgozó is hozzászólt a poszthoz.

Introducing: The Amazon Prime 15 Second Meme Delivery from r/FortNiteBR

A srácok összesen három dobozt raktak tele C4-gyel majd közösen rárepültek az utolsó emberre, akit konkrétan a levegő röpítettek, hiába építkezett.

Abszolút különleges és szórakoztató módja ez a nagy visszatérő C4 felhasználásának, maga a klip pedig egy üde színfolt számunkra, ami a régi idők, kompetitív mód nélküli Fortnite-ját idézi, amikor még jóval gyakoribbak voltak az ilyen szintű befejezések.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!