Dobjátok a vakítót, frageljetek és nevezzetek: indulnak a K&H MNEB CSGO selejtezői!

Dobjátok a vakítót, frageljetek és nevezzetek: indulnak a K&H MNEB CSGO selejtezői!

Négy kvalifikáción van lehetőségetek kivívni a jogot arra, hogy megküzdhessetek a K&H MNEB S2 osztályozó kupájának döntőjén.

Mindenkiben van egy kis "Deadfox és Kodiak", de csak 16 csapatnak van hely a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság S2 CSGO osztályozó kupájának döntőjén. Nevezzetek a selejtezőkre, legyetek benne a legjobb négy csapatban és egyetlen lépésre kerültök a csoportkörök küzdelmeitől!

Első lépések

Megvan a mindenkin felülkerekedő ötös? Akkor irány a regisztráció! Először az ESL oldalán kell létrehoznotok egy CSGO csapatot, amibe felviszitek az összes játékost azzal a Steam névvel, amivel szerepelni fog az éles mérkőzéseken. Miután megvagytok az ESL-es regisztrációval, kérjetek rajtengedélyt minden játékosnak, amit ezen az oldalon tehettek meg. Kövessétek az egyértelmű utasításokat és jelöljétek be a lap alján, hogy a CSGO-ban szeretnétek begyűjteni a legtöbb fraget!

A csapatban összesen hét játékos szerepelhet, de közülük legalább öt játékosnak magyar állampolgársággal kell rendelkeznie. A nem magyar állampolgárokkal kapcsolatban mindössze annyi a feltétel, hogy európai állampolgárság szerepeljen a személyi igazolványukban. A K&H MNEB-en, így a CSGO mérkőzéseken sem vehet részt 16 évnél fiatalabb játékos, a 16-18 év közötti fiataloknak szülői engedélyt kell kitölteni, amit az info@mneb.hu e-mail címre kötelező visszaküldeni a selejtezők előtt. Ezt a nyomtatványt a regisztráció után kapjátok meg a visszaigazoló e-mailben.

A csapattagokat szabadon lehet cserélgetni a selejtezők során, de amint bejutottatok valamelyik kvalifikáción a Top 4-be, vagyis az osztályozó kupa döntőjén szerepelhettek, onnantól nincs lehetőség új játékos igazolására.

Jelentkezés

Miután végeztetek a regisztrációval, irány az ESL oldala, ahol mindegyik selejtezőre külön-külön nevezhettek, akár most is.

  1. selejtező: 2020. február 8. szombat, 14:00-tól -> Nevezés
  2. selejtező: 2020. február 9. vasárnap, 14:00-tól -> Nevezés
  3. selejtező: 2020. február 15. szombat, 14:00-tól -> Nevezés
  4. selejtező: 2020. február 16. szombat, 14:00-tól -> Nevezés

Az osztályozó kupa döntőjét, vagyis a zárt kvalifikációt 2020. február 22-23-án rendezik.

Egyéb információk

  • A selejtezőn használható mapok: de_inferno, de_nuke, de_mirage, de_train, de_cache, de_dust2, de_overpass
  • Nem nevezhet olyan játékos a K&H MNEB CSGO versenyeire, aki aktív bannal rendelkezik az alábbi platformokon: ESL, ESEA, FaceIT, Cevo, Steam (2 év)
  • A Top 8-ig minden összecsapás Bo1-ben zajlik, vagyis 1 győzelmet kell szerezni. A negyeddöntőkben minden párharcot Bo3-ban rendeznek, ami azt jelenti, hogy 2 győzelem kell az osztályozó kupa döntőjébe jutáshoz
  • A hosszabbítás 2x3 (MR3) körig tart és 10000 dollár kezdőpénzzel indulnak a csapatok
  • Az elődöntőt és a döntőt is lejátsszák a már továbbjutó csapatok, a jobb seed megszerzéséért

2019-ben a Salamander Gaming 2-0-ra diadalmaskodott a BP5 felett, most rajtatok a sor, hogy megmutassátok, Ti vagytok Magyarország legjobb CSGO-sai!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti neveztetek már a K&H MNEB CSGO selejtezőire?

  • 0 %
  • 71 %
  • 29 %