Elkészült a világ első gamer ágya, ami minden funkciót magában hordoz

Elkészült a világ első gamer ágya, ami minden funkciót magában hordoz

Mostantól az ágyadból sem kell kikelned ahhoz, hogy kedvenc videójátékoddal játszhass. 

Japán formatervező mérnökök sokáig gondolkoztak azon, hogy a gamerek számára milyen újdonsággal rukkoljanak elő. A bútoripar nem először próbálja megszólítani a játékosokat, 2019-ben a legnagyobb svéd bútorgyártó jelentette be, hogy kifejezetten a gamer közösség számára terveznek olyan kiegészítőket, amelyekkel megóvhatják egészségüket a képernyők előtt helyet foglalók milliói. Ezek az apróbb kellékek speciális anyaghasználatukkal és kialakításukkal akár mozgássérültek számára is választható alternatívát jelenthetnek majd, ha egyszer forgalomba kerülnek.

Az egészséges életmódot Japánban félredobták, ugyanis a világ első gamer ágya kifejezetten azért készült, hogy minél kevesebb mozgás ráfordításával juthassanak el a játékosok az ágytól, a számítógépasztalig. Eközben akár útba is ejthetik a "konyhát", így feltankolhatnak elegendő energiát biztosító étellel és itallal, amikért nem kell feleslegesen kiugrani más helyiségbe bizonyos időközönként. 

A gaming ágy innovációja, hogy akár vízszinteshez közeli állapotban is nézhetitek a monitort, miközben kontrolleretekkel a tökéletes kombókat prezentáljátok gyanútlan, ülő pozícióban helyet foglaló ellenfeletekkel szemben. Tárolórekeszek tömegei állnak rendelkezésre, hogy a ruhák, az ágynemű, a kontrollerek és az egészséges zöldségchipseket tartalmazó zacskók is elférjenek. A kábelmenedzselésért sem kell aggódni, mindenre gondoltak a tervezők. 

Természetesen a gyártó megkéri ezeknek a különleges daraboknak az árát, 113 250 japán jent, azaz nagyjából 320 000 forintot kell kipengetni a gamer ágyakért a kasszáknál. Erre még rájön a szállítási költség, ami azonnal eltántoríthatja még a legnagyobb játékosokat is.

Hiába tűnik minden szempontból tökéletesnek a bútordarab, az egészségre gyakorolt káros hatásai megkérdőjelezhetetlenek. Inkább maradjatok a klasszikus számítógépasztal + irodai szék kombónál és ne az ágyatokból játsszatok hosszú órákon keresztül. Figyeljetek oda a testtartásotokra, igyatok sok vizet vagy más cukormentes folyadékot, továbbá ne erőltessétek túl magatokat se testileg, se lelkileg. Fejben is ott kell lenni miközben játszotok, nem elég az, hogy a kezetekbe veszitek az egeret és a billentyűzetet. A Bauhütte gaming ágya egy nagyszerű kísérlet arra, hogy a videójátékosok számára új kapuk nyíljanak meg, de a jövőt nem szabad ezekre az alapokra építeni.

Még több képért kattintsatok az alábbi fotóra!

 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te elfogadnád ezt a gamer ágyat?

  • 10 %
  • 58 %
  • 32 %