Sorozat készül a The Last of Usból, a Chernobyl alkotója dolgozik rajta

Sorozat készül a The Last of Usból, a Chernobyl alkotója dolgozik rajta

A nagyszerű hírre már rengeteg rajongó várt.

A valaha volt egyik legjobb PlayStation exkluzív játékként tartják számon a Last of Us első részét, aminek hamarosan elkészülhet a filmes-sorozatos adaptációja. Az HBO Twitteren jelentette be a remek hírt, ami azonnal felrobbantotta az internetet.

A LoU mögött az a Craig Mazin áll majd, aki a Chernobyl sorozattal elképesztő sikereket ért el 2019-ben. Mazin neve garancia arra, hogy a sötét atmoszféra, a drámai elemek kíméletlen adagolása és a magával ragadó történetmesélés Ellie és Joel kalandjaiban is jelen lesz.ű

"Neil Druckmann (Last of Us írója és kreatív igazgatója -szerk.) kérdés nélkül az egyik legnagyobb történetmesélő a videójátékok világában, akinek a Last of Us a mesterműve. A lehetőség, hogy adaptálhatom a lélegzetelállító munkáját, beteljesítette az álmokat, ami már évek óta kísértett engem. Nagyon megtisztelő, hogy Neillel dolgozhatom a projekten."

Természetesen Druckmannt is megkérdezték arról, hogy mit vár a közös munkától.

"A Chernobyllal Craig és az HBO egy feszült, szívfacsaró, érzelmi mesterművet alkotott meg. Nem is kívánhatnék jobb társakat, akikkel életre keltjük a Last of Ust televíziós sorozatként."

Ez a bejelentés biztosan megdobja majd az eredeti PS exkluzív játék eladási számait, ha a Witcherből és az azt körülvevő hype-ból indultok ki. A The Last of Us számozott folytatása már úton van, hamarosan 2020. május 29-én már el is indíthatjátok a második részt, amiben Ellie főszereplésével újabb izgalmakban lehet részetek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te nézed majd a sorozatot?

  • 29 %
  • 57 %
  • 14 %
  • 0 %