"Jobb félni, mint megijedni" - Elmarad a tavaszi ICL CS:GO

Természetesen a verseny be lesz pótolva, ám egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor.

Nemrég még arról számolhattunk be nektek, hogy a szervezők kiírták 2020 első ICL versenyének az időpontját.  Minden lényegesebb információt megkaptunk, elindult a nevezés, ám az élet úgy hozta, hogy egy darabig ICL nélkül maradunk.

A jelenleg is tomboló koronavírus globális problémát jelent. Szerencsére hazánkban még nem fajult odáig a helyzet, mint Olaszországban, kellő odafigyeléssel pedig meg is előzhetjük azt. A különböző rendezvényeket mégis sorban mondják vissza, nem csak külföldön, de hazánkban is. Ahogy a mondás tartja, jobb félni, mint megijedni.

Így vannak ezzel az ICL szervezői is, akik pár perce jelentették be, hogy a tavaszi ICL CS:GO-t elhalasztják, bizonytalan ideig. Ettől függetlenül a nevezések élnek, sőt, továbbra is nyitottak maradnak így mindenkinek bőségesen van ideje leszervezni a csapatot az elmaradt verseny pótlására.

Ma reggel a MondoCon szervezői is tudtunkra adták, hogy a tavaszi rendezvényük a COVID-19, vagyis a koronavírus okozta veszély miatt elmarad és ki tudja még, mi lesz a következő esemény, amiről le kell mondanunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!