K&H MNEB CS:GO Fantasy Team - 1. hét: Veteránok és feltörekvők

K&H MNEB CS:GO Fantasy Team - 1. hét: Veteránok és feltörekvők

Szerinted is ők voltak a legjobbak az első fordulóban?

Mostantól minden héten összeállítunk egy olyan ötöst, amely a K&H MNEB CSGO előző fordulójának statisztikái és egyéb szubjektív tényezők alapján beférhet a fantázia csapatunkba. Az első héten blonde, Barcode, gabesson, coolio és Freamee lettek a kiválasztottak, de lássuk is, hogy miért!

K/D és K/R alapján mindenképpen a Budapest Five játékosa, Szőke "blonde" Tamás hozta a legjobb statisztikát.  Előbbit 5.75-tel, utóbbit 1.15-tel zárta a nyert pálya végén. Mellette Fercsák "coolio" András csinált őrületes K/D-t (3.33), illetve a fejlövés aránya is igen magas volt (60%). 

Régen láttuk már Málovics "gabesson" Gábort AWP-vel játszani, ráadásul a visszavonulásának híre miatt arra számítottunk, hogy teljesítménye megcsappan, de ennek ellenkezője látszódott! A LvL UP játékosának, Sutyák "Freamee" Krisztiánnak sokat köszönhet a csapata, ugyanis ha nem lép be olyan bátran néhány entryvel (szám szerint 6), akkor talán nem sikerül nyerniük a GIWU ellen. 

Végül, de nem utolsó sorban Bana "Barcode" Kevin is megérdemli a helyet a fantázia csapatban. Annak ellenére, hogy veszített a GIWU-val, 32 killt pakolt csak egymaga és ezek többnyire nem exit fragek voltak. Ha továbbra is így fog játszani Barcode, és a GIWU játékosai is szintet tudnak lépni, akkor valódi fenyegetést jelentenek majd a legerősebb csapatokra is.

Ne feledjétek, hogy csütörtökön 19 órától jön a K&H MNEB CS:GO második fordulója, amit élőben E1 pontokért itt nézhettek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik a jelenlegi fantázia csapat?

  • 25 %
  • 60 %
  • 0 %
  • 15 %