Hivatalos: Elmarad az E3 2020, online jöhetnek a nagy bejelentések

Hivatalos: Elmarad az E3 2020, online jöhetnek a nagy bejelentések

Várható volt, most már hivatalos. Nem lesz 2020-ban E3.

Közleményben erősítették meg a szervezők, hogy a 2020-as E3 gamer expót nem szervezik meg. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkezendő három hónapban semmilyen nagy videójátékos rendezvény kapui nem nyílnak meg a látogatók és a kiadók előtt.

"Hosszú beszélgetést folytattunk a partnereinkkel, aminek az lett a következménye, hogy az iparágban dolgozók biztonságának garantálása érdekében lefújjuk a június 9-11-én, Los Angelesbe tervezett E3 2020-at. Nehéz döntést kellett meghoznunk, de a rajongók, a kiállítók, a dolgozók és a többi cég egészsége mindennél fontosabb." - áll az E3 hivatalos közleményében

Az offline színtérről áttolódik a hangsúly az online felületekre, ahol felpöröghetnek az események. Több nagy cég és rendezvény is jelentette már, hogy streamelik majd a bejelentéseket, amikkel az idei évre készültek. Az eventek közül a GDC próbálja meg a világhálón átadni az élményt a rajongók számára, az E3 kiállítói közül a Microsoft és az Ubisoft már biztosan hasonlóan cselekszik majd. A Warner Bros az E3-on mutatta volna be az új Batman és Harry Potter játékot, remélhetőleg erre sor kerülhet az interneten keresztül. 

A szkeptikusabb bennfentesek már arról pletykálnak, hogy az új konzolgeneráció is átcsúszhat a következő évre. A PS5 és az Xbox Series X gyártásában részt vevő vállalatok közül többen is akadozásokkal tudják csak folytatni a munkát. Sajnos a koronavírus-effekttel  nem lehet mit kezdeni, jobb félni, mint megijedni. Ezt vallják a rendezvényszervezők és a gamer iparág szereplői is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik játék bejelentését várod jobban: új Batman vagy új Harry Potter?

  • 40 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 60 %