"Csak várd ki, amíg egy játékos koronavírusos lesz és végig fertőz mindenkit"

Thorin azzal vágott fel, hogy a Flashpoint még a koronavírus idején is üzemel.

Március 13-án startolt el a Flashpoint a FACEIT Los Angeles-i stúdiójában. Az indulók listáját megvizsgálva, sajnálatos módon nem találunk TOP10-es csapatot, a MAD Lions a legmagasabb értékelt a 12. helyével a HLTV ranglistáján. Az összecsapások sok meglepetést hoztak, a MIBR például 0-2-vel zárt a Chaos ellen, de a már említett MAD Lions is kikapott a HAVU-tól. A legnagyobb meglepetés viszont nem a játékosoktól, hanem a kreatív igazgatótól, Duncan "Thorin" Shields-től jött.

Thorin arra utalt ezzel, hogy az ESL múlthéten arra a döntésre kényszerült, hogy online rendezzék meg a mérkőzéseket a koronavírus veszélyei miatt. Az EPL-en ugyanis 24 csapat vesz részt a világ minden tájáról, ami már komoly egészségügyi kockázatot hordoz magában. Persze, a Flashpoint 12 csapata sem kevés, a szervezők mégis úgy döntöttek, hogy megtartják az eseményt, amit sokan jogosan kritizálhatnak. 

Thorin hencegő stílusa természetesen a Twitter felhasználók között is kiverte a biztosítékot. Legtöbben amiatt akadtak ki, hogy ilyen vészjósló körülmények között is képes felvágni. Mindenesetre a Flashpoint folytatódik, kedden 18 órától érkezik a következő összecsapás!

HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted indokolt lenne szüneteltetni a Flashpointnak is az offline versenyét?

  • 100 %
  • 0 %