K&H MNEB Hearthstone - 1. kupa: kiélezett csatában diadalmaskodott Wuncler

K&H MNEB Hearthstone - 1. kupa: kiélezett csatában diadalmaskodott Wuncler

Öt mérkőzésig tartott a mindent eldöntő összecsapás.

Nem veheti el senki Wunclertől a K&H MNEB Hearthstone kupasorozatának első győzelmét, de az apróbb hibák még be-becsúsztak a ponttáblázat éllovasánál is. Nagyszerű mérkőzéseken, izgalmas játszmákat vívtak egymással a legjobb kártyások, ez történt az 1. kupa utolsó két közvetített mérkőzésén!

Wuncler vs xalax

Bannok: Wunclertől Hunter, xalaxtól Hunter

A WSE veteránja és a LvL Up legnagyobb számolózsenije került egymással szembe. Rögtön előhúzták mindketten a Druidot, de xalax Embiggen változata simán alulmaradt a Quest verzióval szemben. A revansra nem kellett sokáig várni, hiába volt ott 6. körben a Dragoncaster + Luna's Pocket Galaxy kombó, Wuncler nem bírta el a hatalmas sebzéstömeget. A Galakrond Warriorral szerette volna átvenni xalax a vezetést, de a Dragoncaster + Power of Creation + Cairne Bloodhoofok túl nagy falatnak bizonyultak. A Highlander Mage tartotta magát és szép lassan felőrölte a munícióból kifogyó Warrit. 

Az utolsó meccsre ismét behozta xalax a Galakrond Warriort, hátha sikerül elkapni Valeera grabancát. A sebzések folyamatosan röppentek ki Garrosh kezéből, de a rengeteg Lackey és a Wondrous Wand megpecsételte a WSE kártyásának sorsát.

Győztes: Wuncler 

Wuncler vs RangoB

Bannok: Wunclertől Hunter, RangoB-től Mage

A másik ágról RangoB érkezett meg a döntőbe, egy újabb ismert név keresztezte Wuncler útját. Az első mérkőzésen megremegett a Jaina keze, hiába volt ott rengeteg 1 manás lény, egyszerűen elégett a kötél. RangoB köszönte a lehetőséget és simán befejezte a meccset.

Ismét jöhetett a Highlander Mage, ezúttal már nem csúszott hiba a gépezetbe. Hiába próbált meg mindent Malfurion, nem volt elég leszedés a Conjurer's Calling fiesztára. A harmadik mérkőzésen megjelent a boardon egy 14/14-es Edwin, azonban nem esett kétségbe RangoB és szépen megoldotta a fenyegetést. A Rogue ereje elfogyott, a Druid győzelmet ünnepelhetett. Kötelező volt a győzelem Wunclernek, be is hozta a Galakrond Rogue-ot a Resurrect Priest ellen. Papíron simán Valeera győzelmével kellett végződnie a meccsen, nem is cáfolt erre rá Anduin. A mindent eldöntő összecsapáson lassú kezdés után beindult Wuncler Druidja, ami folyamatosan fenyegette boardról a Priestet. Az elszabadult Ysera és a jól időzített Zephrys, the Great megpecsételte RangoB sorsát, aki nagyszerű játékkal, de ezúttal alulmaradt ellenfelével szemben.

Győztes: Wuncler

A maximálisan begyűjthető 25 pont és a 40 000 forintos pénznyeremény is Wuncler zsebében landolt. Vasárnap már következik is a 2. kupa, regisztrálj és legyél te a győztes!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!