K&H MNEB LoL - A második Hét Csapata: óriási formában a WSE játékosai

K&H MNEB LoL - A második Hét Csapata: óriási formában a WSE játékosai

Az Afterglow és a WSE zárt tökéletes hetet, utóbbi legjobbjai megérdemelten kerültek be a második Hét Csapatába.

Újabb két mérkőzés van a K&H MNEB LoL csapatai mögött, ami azt jelenti, hogy ismét megérkezett a Hét Csapata. A második héten az Afterglow és a WSE mutatta meg a közönségnek és a riválisoknak, hogy komolyan kell őket venni minden összecsapáson. Utóbbi szervezetből három játékos is beverekedte magát a legjobbak közé!

Top - Murawodo (AGW)

Annak ellenére, hogy a legtöbben elkönyvelték Wukong OTP-nek, Murawodo elképesztő teljesítményt pakolt le az asztalra. Először Poppyval verte agyon Jaqen Fioráját, majd Coatpustmain ellen bizonyította, hogy Vladimirrel is képest meglepetést okozni. Az AGW 2-0-s hetet zárt, amiből nagy mértékben kivette részét a felső ösvényes játékos.

Jungle - Sanyadau (WSE)

Nincs könnyű helyzetben a WSE dzsungelese, mivel általában neki kell a frontline-ban harcolnia. Bár Elise-szel nem jöttek össze neki a Flash + Cocoon playek, Jarvannal nem volt hiba a játékában. A Grim Ravens és az Illés Spirit sem tudta megtörni a WSE által gerjesztett hullámokat, amik könnyedén elsöpörték a riválisokat.

Mid - Tadeusz (KmK)

Furcsa helyzetben van a KmK midese, mivel ő az egyedüli, aki az előző hét után megtartotta pozícióját a Hét Csapatában. Ezt úgy érte el, hogy egyébként a csapata "csak" 1-1-e eredményt tudott felmutatni az elmúlt héten. Tadeusz tökéletes KDA-val carryzte csapatát az RG ellen, továbbá ő volt az egyedüli játékos a KmK-ból, akiben ott volt az X-faktor a Ravens ellen is. Kiválóan játszik az ex-WiLD idéző, akire érdemes minden meccsen figyelni.

Bot - Matebuff (WSE) és hextasy (WSE)

A Wonder Stag sokat köszönhet az alsó ösvényes duójának, akik között a kémia tökéletesen működik már évek óta. Előfordult már többször is, hogy Matebuff Sennával felcsapott supportnak, miközben hextasy farmolta mellette a minionokat, de ez nem okozott kényelmetlenséget egyik idézőnek sem. Nem túlzás azt állítani, hogy Magyarország legerősebb és legösszeszokottabb bot lane párosát láthatjátok hétről hétre a K&H MNEB LoL meccsein.

Sajnos nem fértek be a 2. Hét Csapatába, de meg kell említeni Túróstészta, Crytek és Libracz nevét is, akik kiváló játékkal rukkoltak elő az elmúlt két meccsen. Csak így tovább mindenkinek, a következő héten újabb Hét Csapata érkezik!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!