Ez a közös felelősségünk! Maradj otthon! - E-sport Anyu, 29. rész

Ez a közös felelősségünk! Maradj otthon! - E-sport Anyu, 29. rész

Személyes beszámoló E-sport Anyutól, hogy miként élik meg a koronavírus okozta önkéntes karantént.

Múlt hét végén nagyon megkönnyebbültünk, amikor Ádi az utolsó pillanatban haza tudott jönni Bulgáriából. Szerettem volna, ha nem indul el, de megértettem, hogy mennie kell. Tegnap ugyanígy izgultuk végig a napot Bluerzor mamival, de szerencsére Dani is itthon van már. Biztosan van olyan e-sportoló, aki kint ragadt valahol, aki nem tudott haza jönni. Bízunk benne, hogy velük is minden rendben lesz!

 

A sokat szidott e-sport, az e-sportolók és sok e-sporttal foglalkozó szakember most előnyben vannak velünk, "többiekkel" szemben, hiszen ők eddig is online tartották a kapcsolatot főleg. Így dolgoztak, így edzettek, így készültek a versenyekre, sőt a LAN-ok kivételével így is versenyeztek. Amikor legközelebb kérdezik, hogy mit tudok felsorakoztatni az e-sport előnyeiként, akkor azt is ki kell majd emelni, hogy rugalmasság, kötetlenség, távmunka. 

Nekünk még hozzá kell szoknunk az új helyzethez. Mivel Ádi külföldről tért haza, a hétvége óta nem járunk sehová, itthon vagyunk. A férjem már home office-ban dolgozik, és bízom benne, hogy ez hamarosan számomra is elérhetővé válik. Kisebb fiam szintén itthon van, mert hétfőtől beindult távoktatás. Érettségi előtt nem a legideálisabb megoldás, de nézzük a jó oldalát. Hamar felnőtté fog válni. Ha felveszik az egyetemre, akkor már amúgy sem kell azon gondolkodnia, hogy hogyan kell önállóan, egyedül készülnie.

Azonban nemcsak az érettségi miatt kell gyorsan felnőtté válniuk az otthon maradt fiataloknak. Helyzet van! Mindenkinek felelősen kell viselkedni. Otthon kell maradni! Nektek, az e-sport rajongóinak ez remélem nem fog különösebb gondot okozni. Miután végighallgattátok a távoktatás óráit és elküldtétek a beadandókat, hódoljatok e-sport szenvedélyeteknek, játszatok, nézzétek a meccseket, a streameket, vagy kezdjetek el magatok is streamelni.

De kérlek, maradjatok otthon!

Hadd legyünk minél hamarabb túl ezen az egészen, és hadd induljanak be újból a LAN-ok, a versenyek, a régi életünk. Vigyázzatok magatokra és a szeretteitekre, tartsuk a kapcsolatot!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Hogy érzed magad most, hogy otthon kell tanulnod / dolgoznod?

  • 43 %
  • 14 %
  • 43 %
  • 0 %