K&H MNEB CS:GO - A második hét csapata: Egyre többet mutatnak az újak

K&H MNEB CS:GO - A második hét csapata: Egyre többet mutatnak az újak

Könnyen lehet, hogy nemcsak a legnagyobb nevekről fog szólni az idei K&H MNEB!

Múlthéten a veteránok és a feltörekvők még jól megfértek egymás mellett, ám a 2. forduló után több új névvel kellett feltöltenünk a fantázia csapatunkat. A LvL Up-ból rögtön két játékos is befért, Freamee illetve sNake. Előbbi csapatának legjobb fraggere, utóbbi pedig a legpontosabb lövésze volt, 75 százalékos fejlövéses találat 20 killnél nem semmi statisztika. Az egyik legnagyobb meglepetés a GIWU győzelme volt a Budapest Five felett, amiben hathatós segítség volt szpeem, aki maga szerver elsőként lőtte az impact frageket (24-et).

Bodito is felkívánkozik a listára, hiszen bestia módjára szedte szét a BEE együttesét, és ő az egyik a kevesek között, akinek a K/R statisztikája is kiemelkedő (1.00 jelenleg). Végül, de nem utolsó sorban Kamion, aki múlthéten a legtöbb fraget hozta, szám szerint 32 darabot, amire szüksége is volt a Genesisnek.

Ne feledjétek, minden héten jelentkezünk egy fantázia válogatással, amit statisztikák és személyes vélemény alapján rakunk össze. A ma esti összecsapást is kövessétek élőben az Esport1.hu oldalán, így minden megkezdett percért 1 pontot írunk jóvá nektek!

HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted megérdemlik a srácok, hogy benne legyenek a hét csapatában?

  • 84 %
  • 16 %