3. heti K&H MNEB programfüzet - Minden mérkőzés, menetrend és információ egy helyen

Ebben a cikkben minden fontos információt megtudhatsz a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság harmadik heti programjáról: időpontok, csatornák, a hét mérkőzése, esélylatolgatás és ez még nem minden.

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság harmadik hetéhez érkeztünk, az ország legjobb játékosai csapnak majd össze egymással, hogy igazi parázs mérkőzések keretén belül kiderüljön, ki az erősebb. Az átláthatóság és könnyű nyomon követés érdekében mostantól minden héten egyetlen nagy gyűjtőcikkben találhatod meg az összes információt a liga adott heti menetrendjével kapcsolatban. 

A játékok saját részeit a cikken belül más és más oldalon belül keresheted fel, de az egyszerűbb navigálás érdekében akár egyetlen kattintással eljuthatsz ahhoz a játékhoz, amit keresel:

K&H MNEB League of Legends 3. hét

Hatalmas meglepetésre az Afterglow elvette a Team Plague veretlenségét, ezzel óriási lépést tettek a rájátszás felé. Az Illés és a Team Horizon Reapers még mindig a helyét keresi a ligában, de pont ezért lesz izgalmas a kedd esti összecsapásuk. Az élmezőnyből kiemelkedik a WSE, akik még mindig nem találtak legyőzőre, azonban ez nem biztos, hogy sokáig így marad.

Team Plague vs Wonder Stag Esports - Match of the Week

Nagy pofonba szaladtak bele Pareszék az AGW ellen, de máris előttük a lehetőség, hogy bebizonyítsák, akár a bajnoki címre is komoly eséllyel indulnak. A Szarvasok (ex-WiLD) mindeközben ellentmondást nem tűrően árazzák be az ellenfeleket. Meight ismét csúcsformában játszik, Marine és Sanyadau kiválóan látja meg a lehetőségeket egy-egy csapatharcra, miközben hextasy és Matebuff ontja ki magából a sebzést. Az eddig lejátszott mérkőzések alapján a Plague és a WSE kiemelkedik a mezőnyből, igazán pikáns párharcra számíthattok. A bizonyítási kényszer mindkét csapat feje felett ott lebeg, ember legyen a talpán, aki megtippeli az összecsapás győztesét.

A közvetítéseket továbbra is az Esport1 oldalán nézzétek, ugyanis rengeteg E1 pont vár rátok!

K&H MNEB CS:GO 3. hét

A Salamander brutális tempót diktál a CS:GO csapatok között, mindkét mérkőzésüket 16-3-as végeredménnyel nyerték meg. Torzsiékon kívül a Genesis Gaming is veretlen, de van olyan csapat is, akikből még szinte semmit sem láttunk.

WiLD MultiGaming vs Genesis Gaming - Match of the Week

A K&H MNEB második szezonjával tért vissza a CS:GO világába a WiLD, ám eddig sok babér nem termett számukra. Az első héten rögtön kifogták a Salamandert, akit a meglepő pályaválasztással sem tudtak megszorongatni, aztán jött a második meccsnap. HussaR technikai gondokkal küszködött, így a KmK elleni meccsük elmaradt. Itt az ideje, hogy végre megmutassák, hogy mire is képes a WiLD "új" CS:GO csapata. Ellenfelük az a Genesis Gaming lesz, akiken eddig a KmK CS-GO és az LvLUP sem talált fogást. Szinte lehetetlen megjósolni a meccs kimenetelét, a harmadik meccsnap legizgalmasabb összecsapásának ígérkezik a két csapat találkozója.

Ne feledjétek, hogy csütörtökön 18:30-tól újra K&H MNEB CS:GO és azt sem, hogy ha az Esport1 oldalán nézitek a közvetítést, akkor minden percben értékes pontokat zsebelhettek be.

K&H MNEB PUBG 3. hét

Múlthét pénteken a Grim Ravens komolyan felhozta magát a második zárt fordulóban, a verseny nagy esélyesének tartott csapat két térképet is megnyert a négyből. Szükségük is volt rá, hiszen a Budapest Five az első zárt fordulóban jelentős előnyre tett szert, múlthéten azonban ők nem jutottak be a zárt forduló kvalifikációt érő 16 közé, így a pontelőnyüket el is vesztették. A következő, harmadik heti zárt körben viszont ismét bizonyíthat mindkét csapat, hiszen a Budapest Five harmadikként, a Grim Ravens negyedikként szerezte meg a továbbjutó helyezést.

A harmadik forduló mezőnye ezúttal többnyire ismerős lehet, hiszen csak a Why So Serious? és a Genesis Gaming nem szerepelt eddig zárt fordulóban. A másik 14 csapat vagy az első, vagy a második, vagy mindkét körben ott volt, így minden helyezés, minden egyes pont számítani fog nekik. Március 20-án, pénteken 18:30-tól vár téged is a K&H MNEB PUBG versenye az alábbi térképeken zajló mérkőzésekkel.

K&H MNEB R6S 3. hét

Egy szorosabb meccs, három lazább. Ez volt a két játéknap eddigi forgatókönyve. Jelenleg a Budapest Five vezet, miután a két legnagyobb csapat, a Salamander és a WiLD egymással csak döntetlenre jutott. 

Mindössze csak egy veretlen együttes maradt, ezért a következő hét igazán impozánsra sikeredhet:

A WiLD a komoly felkészülés mellett elképesztő energiákat képes mozgósítani, és bebizonyították, hogy méltán pályáznak a címvédésre. Ellenfelük az első győzelmét megszerző Nevermore Gaming lesz, akik eddig felemás eredményt produkáltak. Ha képesek összeszedetten és precízen játszani, akkor megszorongathatják a vadakat, máskülönben Márkiék begyújtják a rakétákat és kíméletlenül 3 pontot gyűjtenek. A veretlen Budapest Five eddigi dominanciáját a Salamander törheti meg. Előzetesen a Challenger Leagueben is szereplő sárga-feketére tenné az ember a voksát, de a BP5-ben többen is remek játékra lehetnek hivatottak. Ha csak a fele csapat - például Corvin, Centerhalf, Kingslayer - elkapja a fonalat, akkor még DogeFathert is megizzaszthatják, pedig még 1v3-ban sem könnyű ráijeszteni. Az Illés Akadémia láthatóan szenved, a két meccs alatt már 7 játékost is bevetettek, de nem sikerült nagyobb áttörést elérniük. Hiába kezdtek jól az előző fordulóban, mégis könnyed vereség lett a vége. Most a Volgare ellen kellene pontokat szerezniük, pedig a Sukar és kridge által vezetett ötös korántsem lesz könnyű ellenfél. Sőt, a kapaszkodás reményében nekik is nagyon fontos az újabb három pont megszerzése. A Team Plague és a LvL Up - korábbi Necrotic - játssza az utolsó párharcot. A PLG talán nem olyan erős, mint tavaly és néha többet hibáznak a kelleténél, de ha egyszer belelendülnek nem könnyű őket megállítani. Azonban Farba pont erre készül, elképesztő teljesítményre volt képes eddig mindkét meccsén (22 kill/2 meccs), és ha sikerül egy kicsit maga mögött felzárkóztatnia a csapattársait, akkor akár meg is lephetik az ötödik helyen álló gárdát.

A mérkőzéseket szombaton 16 órától élőben követhetitek az esport1tv-n, azonban ha pontokat szeretnétek gyűjteni, akkor az alábbi oldalon keresztül kövessétek az eseményeket.

K&H MNEB HS 1. hét

Nem kell tovább várnotok, végre a kártyák közé csapnak Magyarország legjobb HS játékosai. Az első kupa végjátékába csatlakozhattok be, ahol olyan nevek várnak rátok, mint Wuncler vagy RangoB. A közvetítést az Esport1 oldalán találjátok meg, ahol értékes E1 pontok várnak rátok!

Menetrend

Március 16-án, 18:30-tól csatlakozzatok be a streamre, ahol Wuncler és xalax Bo5-ös összecsapásával hangolódhattok a végső párharcra. A LvL Up Esports és a WSE kiválósága már régi motorosnak számít a magyar mezőnyben, mindketten veretlenül várják az esti párharcot. 

Wuncler lineupja

xalax lineupja

Mindkét listán helyet kapott a Galakrond Rogue, de a többi változatban nincs hasonlóság. Xalax sokkal gyorsabb paklikat választott, amíg Wuncler inkább a midrange-re ment rá. Összességében erősebbnek érződik xalax listája, de a szerencse és az aktuális forma még keresztülhúzhatja a WSE kártyásának számításait.

Wunclerék csatája után jöhet a nap mindent eldöntő szériája. A Wuncler vs xalax győztese találkozik a Fabre vs RangoB győztesével, hogy eldöntsék, ki viheti haza a pénznyereményt és az értékes pontokat.

A hat kupából álló sorozat többi állomására nevezzetek ti is, bizonyítsátok be, hogy ti vagytok Magyarország legjobb hearthstone-osai!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!