Bereznay Dániellel és Lando Norisszal jön a virtuális Bahreini Nagydíj vasárnap este!

Bereznay Dániellel és Lando Norisszal jön a virtuális Bahreini Nagydíj vasárnap este!

A magyar e-sportoló nyert a virtuális Ausztráliában és most újabb futamgyőzelemre készül, bár a profiknak is lesz ehhez azért egy-két szava.

Legutóbb az ausztrál nagydíj pótlása miatt került a Twitch képernyőjére egy nagyobb virtuális F1 esemény, akkor többek között Lando Norris is streamelte a futamot. Rögtön rekordot döntött a brit, hiszen soha ennyien még nem követtek figyelemmel az oldalon autóversenyt - több, mint 70 ezer ember volt kíváncsi rá. A Veloce Esports szervezésében létrejött „Not the Australian Grand Prix” esemény óriási sikert aratott, ráadásul a McLaren pilótája mellett számos nagy név is rajthoz állt. Ott volt a mezőnyben például még két ex-F1 pilóta, Stoffel Vandoorne és Esteban Gutierez, valamint a Real Madrid kapusa, Thibaut Courtois is.

Miután a koronavírus az egész világot veszélyezteti, minden sporttevékenységet felfüggesztettek. Egy ideig tehát a Forma 1-ben sem bőghetnek fel a motorok. A virtuális térben viszont nincs akadálya a versenyzésnek, ezért az első után a második nagydíjat is lejátsszák a Codemasters videójátékában. A Veloce Esports nem tétlenkedik, ezért megrendezik a Bahreini Nagydíjat a hétvégén, ami nem meglepő módon a „Not the Bahrain Grand Prix” elnevezést kapta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Guess who’s back… ???????? #NotTheBahGP Sunday, Mar 22nd at 6 PM GMT LIVE at: L4NDO.com/twitch

Lando Norris (@landonorris) által megosztott bejegyzés,

A rajtrácson Lando Norris biztosan ott lesz, de az előző futamgyőztes, az Alfa Romeo e-sportolója, Bereznay Dániel sem hagyja ki a lehetőséget. Emellett profi pilótákat, futballisták, golfozókat és természetesen gamereket is várnak az eseményre, melyet vasárnap este 7 órától lehet követni a Veloce Esports, illetve Lando Norris Twitch oldalán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!