A pizzamániás Pizza Monkey játékosai csirkevacsorára váltottak - K&H MNEB PUBG 3. forduló

A pizzamániás Pizza Monkey játékosai csirkevacsorára váltottak - K&H MNEB PUBG 3. forduló

Újabb négy mérkőzésen feszültek egymásnak Magyarország legjobb PUBG csapatai!

A múltheti holló dominancia után most újabb esélye nyílt a csapatoknak a pontok gyűjtésére, többek között a Budapest Five-nak is, hiszen az első zárt fordulót stabilan megnyerték, a második fordulóba azonban nem jutottak be. Nézzük is meg, hogy mi történt a mai napon!

Első mérkőzés - Erangel

Az első összecsapáson nem kellett sokat várni az első halálra, AWM elütötte csapattársát, JaNiiit, akit aztán a Black Reapers csapata be is fejezett. Valószínűleg az elütés mögött is a két csapat összecsapása áll, csak sajnos annak első másodperceit nem láthattuk a képernyőkön.

A gázolást követően Robobence és Ezyo kerültek majdnem összetűzésbe, azért csak majdnem, mert Ezyo még időben felhúzta a nyúlcipőt. Ezt leszámítva a mérkőzés első három körfázisa elég eseménytelenül telt, de a phase 4-től beindultak a dolgok, ugyanis egy-két emberhiánnyal maximum, de mind a 16 csapat egy igen kis területen tömörült össze. A Duranda és a FAUXP!nk élethalálharcot vívtak a kör szélén, végül pedig a Duranda húzta ebből a rövidebbet. A Budapest Five ultrára emelte a nehézségi szintet, ugyanis két játékossal jöttek be a phase 6-ba, Prorix és FoDa kellett összedolgozzon tőlük. Rengeteg meleg helyzetet éltek meg ebben a néhány percben, és még így is az ötödik helyig tudtak mászni.

A végjátékban az UG_Rainbow BR, a Pizza Monkey és a Grim Ravens csapata találkozott egymással. A 8. körfázis kezdetéig csak kisebb peakelgetéseket láthattunk mindhárom csapattól, az igazi buli akkor indult el, amikor már tolta őket a kör, ugyanis egyikük sem volt benne a következő biztonságos zónában. Külön érdekesség volt látni ebben a végjátékban, hogy a játékosok milyen fedezékeket építettek a járművekből. Egy nagyon hosszan elnyúló végső harc és rengeteg eldarált golyó után végül a Pizza Monkey szerezte meg a győzelmet.

Második mérkőzés - Miramar

Többségében a klasszikus, Miramarra jellemző távoli pötyögtetést láthattuk a csapatoktól, a Grim Ravens és a Team Strigula viszont egy igen hosszadalmas, de az utolsó pillanatig izgalmas összecsapásban találta magát. EZMEGAZ a Grim Ravens-től és BLZS a Strigulától peakelgették egymást, aztán a többi csapattag is felzárkózott. Végül a Grim Ravens húzta a rövidebbet, flexyt és Fragg3rrt is elvesztették, nem sokkal később pedig EZMEGAZ is otthagyta a fogát.

A mérkőzés középső szakaszában 14 csapat még mindig játékban volt, de csupán 34 játékos élt, tehát rengeteg volt a csonka felállást, akár egy-két emberrel is, így az iTHR kifejezetten jól állt három játékossal. Nem ért senkit nagy meglepetés, hogy az utolsó körök megint egy domb oldalába szűkültek, szinte minden mélyedésben, fedezékben hasalt egy játékos. Itt már komolyan elkezdtek hullani a fejek. SeveNNN69 dobott egy elképesztő gránátot is a Dynamit ellen:

Az utolsó hajrában négy csapat, az UG_Rainbow BR, a Team Strigula, a Duranda és a Pizza Monkey találkoztak mindössze hét játékossal. B4luz egy eleinte bicsakló, de aztán remek 1v2-t nyomott, és többek között ennek is köszönhetően a Duranda behúzta a második mérkőzést.

Harmadik mérkőzés - Sanhok

A meccs első perceiben a FAUXP!NK és a Black Reapers akadtak össze, komoly lövések és knockok csattantak, viszont a legérdekesebb, hogy mindegyik játékos ki tudott jutni élve, szó szerint a két low hp-s csapat otthagyta egymást. Azonban nem így tettek a Dynamit játékosai, akik a FAUXP!NK menekülő emberét elkapták, így szerezve meg az első gyilkosságot.

Sanhok hozta a tőle elvárt játékstílust, a csapatok nagyon gyakran összecsaptak egymással, bár a phase 3 közepén szinte mindenki felvette a kém stílust, de nem tudták ezt sokáig tartani. A phase 4 elejétől folyamatosan hullottak a játékosok, főleg úgy, hogy a körök is egy igen nyílt területre szűkültek. A Genesis Gaming remek helyet tudott megszerezni magának, a Dynamit utolsó játékosát kifüstölték a kör belsejében lévő compoudból, ez pedig zseniális fedezékként funkcionált. Viszont ez egyben azt is jelentette, hogy több irányba harcoltak, egy-két fejest be is kaptak a játékosok. 

Az utolsó pillanatokban aztán egy ritka, 4v4-es helyzetet láthattunk, a Genesis Gaming csapott össze a Necrotic játékosokkal, utóbbiak pedig szépen emberről emberre haladva megnyerték a mérkőzést.

Negyedik mérkőzés - Erangel

Meglepő módon nagyon hamar, a nyolcadik percben meglett az első kiesőnk, a Team Strigula esélyeit elvágták a nap első helyére. Mindeközben pedig a Budapest Five kifejezetten sok energiát áldozott arra, hogy megtisztítsanak egy üres házat, ugyanis nem látták, hogy az eredeti "tulajok" már távoztak belőle.

Az ötödik körfázisba lépve egyre melegebbé vált a helyzet, a FAUXP!NK egyik játékosa három tűz közé szorult, valamint a Budapest Five-nak nagy távolságot kellett megtennie a negyedik és ötödik kör között, aminek az lett az eredménye, hogy Prorix és FoDa maradtak ketten, de aztán őket is eltették láb alól. Fragg3rr is belenyúlt a jóba, több irányból darálták le őt is, illetve hamar megtalálták Sicariot is, így a Grim Ravens a nyolcadik helyen búcsúzott a mérkőzéstől.

Az utolsó pillanatokban a Dynamit nézett szembe a Sárkány Esports Center (Volgare) két emberével, az emberelőny miatt pedig szinte borítékolható volt a Dynamit győzelme, de bendiii még azért lőtt egy remek knockot. A kör miatt aztán a Sárkány Esports Centernek mennie kellett, ekkor pedig szépen levadászta őket a Dynamit.

A pontok összesítését követően a harmadik zárt forduló helyezései az alábbiak szerint alakultak:

A bajnokság összesített állása pedig a következő:

Ezúton is gratulálunk az összes csapatnak!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!