Sniperrel teszi el láb alól ellenfeleit videójában a VALORANT felderítő ügynöke, SOVA

Sniperrel teszi el láb alól ellenfeleit videójában a VALORANT felderítő ügynöke, SOVA

Tegnap este új videót publikált a Riot Games, egy újabb ügynök játékmenetébe kaphatunk bepillantást.

A Riot Games a VALORANT március elejei bemutatás óta heti rendszerességgel ad ki egy videót az érkező ügynökökről. Ezen a felvételeken alaposabban megszemlélhetjük a képességeiket, illetve egy újabb szeletet kapunk a játékmenetből. Ha lemaradtál Phoenix és Viper videójára, az alábbi cikkeinkkel bepótolhatod.

Ez alkalommal egy meglehetősen más technikát képviselő karakter játékmenetébe pillanthatunk be. SOVA a játék felderítője lesz, hiszen az egyik képességével egy drónt indít útjára, amivel úgy nézhet be a sarkokon, hogy neki nem esik majd baja. A videóban feltűnő másik képessége pedig egy letapogató nyíl kilövése, ami felfedi a közelben tartózkodó ellenfeleket. Mint azt mindenki tudja, az információ hatalom, a VALORANT-ban pedig az ellenfelek helyzetének ismerete kulcsfontosságú.

Twitter videó

Youtube videó

A rövid felvétel érdekessége, hogy felbukkan benne a titokzatos karakter, Omen. Omen azaz ügynök, aki League of Legends karakterként született meg, de még a fejlesztési fázisban elkaszálták őt.

Omenből láthattuk az egyik legkevesebbet eddig, az ő szemszögéből egy darab felvétel nincs, illetve kívülről is talán most látjuk először. Persze nála rejtélyesebb karakterek is vannak, hiszen akadnak olyanok, akiknek még a nevét sem tudjuk.

Nektek hogy tetszik SOVA?

Ha téged is a VALORANT világa, csatlakozz a magyar közösséghez!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!