6 tipp amik segíthetnek  megnyerni a Call of Duty: Warzone meccsedet

6 tipp amik segíthetnek megnyerni a Call of Duty: Warzone meccsedet

Nektek, hogy tetszik a Call of Duty önálló, ingyenes battle royale módja?

Bár pletykákat már a megjelenés előtt is hallottunk a Call of Duty önállóan futtatható battle royale módjáról, a hirtelen jött megjelenés mindenkit meglepett. Az ingyenes Warzone uralja jelenleg a BR világot, már több, mint 30 millióan vetették bele magukat a küzdelembe. 

A játék jött, látott, de vajon győzött is? Ezt most még lehetetlen megmondani, idővel kiderül majd. A CoD: Black Ops 4 battle royale módja hamar elnéptelenedett, de ne felejtsük el, hogy azt csak 60 euró fejében játszhattuk és egyik mechanikája sem volt olyan jó, annyira csiszolt, mint a Warzone esetében. Összeszedtünk most 6 olyan tippet, amit érdemes észben tartanunk ha éppen a Warzone repülőjéből ugrunk ki, adott esetben akár a győzelmünk is múlhat rajta.

1 - Érdemes okosan használni az ejtőernyőnket

Elsőre nagyon furcsa kiugrani a repülőből ebben a játékban. Nem sokat tudunk előre haladni például a PUBG-hoz képest, mivel a Warzoneban sokkal gyorsabb veszítünk a magasságunkból. Ha hamar nyitjuk az ernyőnket akkor elérhetünk távolabbi pontokat a pályán, de nem ez a leggyorsabb módszer egy jó terület elfoglalására. Érdemes azonnal kinyitnunk az ejtőernyőnket ugrás után, pár másodperc elteltével vissza szabadesésbe, majd 150-200 méter után újra ernyőre váltani.

Ezt a módszer ismételve sokkal gyorsabban, sokkal távolabb tudunk haladni, mint alapesetben. Továbbá az sem utolsó szempont, hogy így már levegőben a kezünkben lehet a pisztolyunk, akár már ellenfeleink feje fölül is szórhatjuk az ólmot.

2 - Gazdálkodj okosan és ne félj osztozkodni társaiddal

Ahogy minden br játékban, úgy itt is a lootboxok rejtik a legjobb felszerelést. Szerencsére dobozból rengeteg van, gyorsan összeszedhetjük magunkat azt a lootot, amivel már bátran belefolyhatunk harcokba. Mindemellett pénzt is gyűjtünk a játék közben, amiről hajlamosak vagyunk megfeledkezni, pedig sok előnyt adhatnak.

Számos vásárló állomást találunk a pályán, ezekhez szinte mindig érdemes elszaladnunk. Először is vehetünk magunknak dropot (erről később), de számos más érdekesség is vár minket. Self-Revive csomagok, amikkel felhúzhatjuk saját magunkat, kill streak jutalmak de még halott társainkat is újra visszahozhatjuk a meccsbe. Különösen a meccs hajrájában érdemes észben tartani a pénzünket, hiszen egy az endgameben megvásárolt UAV, Precision Airstrike vagy akár csak néhány extra páncél lemez is eldöntheti a harcokat. Ha pedig pont nincs meg a megfelelő összeg arra, amit meg akarunk vásárolni, akkor társaink a lőszereken túl pénzt is dobhatnak nekünk, ahogy mi is nekik.

3 - Loadout, Loadout és Loadout

A saját magunk által összeállított Loadoutok jelenleg a CoD: Warzone legerősebb dolgai. Sokan sírnak is miatta, szerintük egyszerűen jobb lenne ha a battle royale módban nem lenne lehetőségünk használni a saját felszerelésünket. Amíg viszont benne vannak a Loadoutok a játékban, addig első célunk mindig az legyen, hogy azt megszerezzük. Bár vannak random dropok is, azok az esetek többségében túl veszélyesek, jobban járunk ha 6000 dollár fejében a vásárló állomásoknál mi magunk hívjuk le a saját dropunkat.

4 - Szerződések

Persze 6000 dollárt nem mindig egyszerű összeszedni, főleg ha közben másra is költünk, például társunk újraélesztésére. Ezért nagyon fontosak a különböző szerződések. Fejvadász, Felderítő és Gyűjtögető. Három különböző szerződés vár ránk a pályán elszórva, amik teljesítésért nem csak XP-t, de pénzt is kapunk. A fejvadász szerződés különösen hasznos lehet, hiszen célpontunkat ekkor látjuk a térképen és akkor is megkapjuk a szerződésért járó jutalmat, ha nem mi lőjük le az illetőt.

5 - Vigyázzunk a körrel, nagyon becsapós

Viszonylag könnyen áldozatául eshetünk a Warzone körének. A PUBG-ban például simán kibírjuk az első néhány szűkülést, akár az egész pályát is meg tudjuk kerülni járművel mert nem sebez sokat a "kék". A CoD-ban más a helyzet, viszonylag sokat sebzést szenvedünk el tőle, már a meccs elejétől kezdve. Ha nem vigyázunk hamar otthagyhatjuk a fogunkat, a kör lassú, van, hogy elfeledkezünk róla, viszont ha beér minket, akkor sokkal többet sebez, mint más játékokban. A lootboxokból érdemes kihalásznunk a gázmaszkot is, azzal jó néhány extra másodpercig életben maradunk a körön kívül.

6  - Perkek

A dropokból nem csak a saját magunk által összerakott fegyvereket szerezzük be, de megkapjuk az előre beállított perkjeinket is. Egyszerre három perkünk lehet aktív, a választék pedig egész nagy. Segítségükkel nem csak még inkább magunkra szabhatjuk a loadoutunkat, de egész komoly "buildeket" is összerakhatunk. Van két perk, aminek használata különösen ajánlott, hogy mik ezek és, hogy miért ajánlja ezeket shroud is, azt a lenti cikkből megtudjátok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!